Crazy i senga?

Skjermbilde 2015-04-29 kl. 15.15.27Hvis man verken har pisk eller analplugg liggende i nattbordsskuffen – hvor unormal er man egentlig da?

Det var den nysingle KK-journalisten som lurte på dette. Hun følte seg kanskje en smule utdatert, noe hun selvfølgelig ikke er.

Sexleketøy er strengt tatt ikke en livsnødvendighet, men det er det jo mange andre ting som heller ikke er.

Les hvordan saken ble til slutt på KK.no

Kan vi anta at nattbordsskuffene dine så å si bugner av sexleketøy, Cecilie?

– Nattbord holder nok ikke for meg. Jeg har en IKEA-seng med store skuffer, haha. Sexleketøyene mine blir allikevel ikke oppbevart der. De har jeg liggende under overmadrassen, så de er lette å få tak i når jeg trenger dem. Hva som ligger der varierer litt, alt etter hva jeg har til utprøving, men jeg har noen gamle travere.

Hva tror du den norske gjennomsnittsdama har av sexleketøy?

– Det varierer alt etter som hvor heldig hun var med det første kjøpet eller gaven. Nybegynnere starter ofte med en klitorisvibrator, for det er jo snarveien til orgasmen og den er fin å bruke alene eller i sammen. Her pleier jeg ofte å anbefale en alrounder, en du både kan bruke utvendig, men som og er deilig innvendig.

De litt mere frigjorte har ofte gått rett på den berømte Rabbit-vibratoren, som vi alle kjenner fra tv-serien Sex og Singelliv. Denne er ikke like populær som da serien var på sitt mest populære, men den selger bra enda, fordi den stimulerer jo så utrolig godt.

Jentene vil veldig gjerne at det skal være rettferdig, og vil derfor også ha noe de kan bruke med mannen – hvis de foretrekker menn da  – og da er de vibrerende penisringene veldig populære. Hver gang mannen støter inn i kvinnen, vil klitoris bli stimulert. Den gir rideturen en ny dimensjon.

I det hele tatt så er parleketøy blitt veldig pupolært, og den mest berømte modellen heter We-Vibe. Selv foretrekker jeg en vibrerende penisring, for den er enklere å bruke.

Hvordan vil du beskrive den norske gjennomsnittsdamas sexliv?

– Sexlivet varierer alt etter som hvor man befinner seg i livet. Noen våkner tidlig, mens andre senere i moden alder. Småbarnstilværelsen er kanskje ikke den mest aktive, men det kan man jo hente inn igjen.

Noen har med andre ord større appetitt enn andre, men samme det. Man må fokusere på seg selv, og gjøre det beste ut av sitt eget sexliv. For noen går det av seg selv, mens andre faktisk bør ta seg litt i nakken og komme i gang igjen, hvis det først har sklidd helt ut.

Sett at man rent hypotetisk verken har dildo eller analplugg liggende – hva tenker du om sånne damer?

– Sexleketøy er absolutt ingen nødvendighet, og jeg kjenner flere som ikke bruker det, noe som vel er helt greit. De sier de har det bra uten, og har de det, ja da er jo det helt topp!

Men hvis man har lyst på å prøve noe nytt, eller bare er nysgjerrig på effekten, så er det bare å prøve i vei. Det er ikke flaut, og det er ingen ting man skal skamme seg over.  Er du usikker er det bare å ta kontakt med meg.

Illustrasjonsbilde er fra den opprinnelige saken på KK.no
_______

Kanskje det er på tide å bytte ut godsakene? Du finner de diggeste sexleketøy på Cpunktet.no ;D

Skjermbilde 2015-04-23 kl. 17.51.50


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: