Skitten pike jeg? Helt klart!

Russemusikk
«Hei lille horegutt, ned på kne. Sleik meg til jeg squirter i din GHB! Du kan bare slappe av, jeg ska’kke røre lille tassen. Bend over pappagutt, så skal du få en plugg i rassen!»

Nei, dette er ingen russelåt, men en skriveprøve i tilfelle det er noen russejenter der ute som trenger en tekstforfatter. Jeg hjelper de gjerne, for de trenger åpenbart noen dirty tekster fra ett jente perspektiv ;)

Årets russebusslåt
Fredrikstad Blad kontaktet meg her om dagen etter en kommentar jeg slang ut på facebook i forrige uke. Jente-russebussen Fairytopia sin låt, laget av TIX & The Pøssy Project, hadde akkurat blitt kåret til årets busslåt.

Språket i teksten har jeg ingen problemer med, det er sånn russelåter er. Men jeg synes det er rart at jentene vil gaule ut at de ønsker seg en skitten pike med store pupper, når det faktisk er deres sang. Men for all del, de er kanskje lesbiske?

Festsex på egne premisser
Hvis jenter først synes det er gøy med griseviser, så hvorfor ikke synge om at de er diry jenter og hva de vil gjøre med digge russegutter? Det hadde jo vært mye kulere om de hadde snudd litt på det og sunget på egne seksuelle premisser, mente jeg.

– Men russelåter handler jo ofte om sex? fortsatte journalisten på telefonen.

– Ja, selvfølgelig. Det er ikke noe galt i det, det er jo det som opptar dem mest. Men hvis en jenterussebuss skal betale for en låt de skal more seg med, og hvis de først skal være sexsistiske, så syng heller at gutta kan glede seg til å gå ned på kne for etter det vil de ikke trenge noe hår gele …

– Så hva er egentlig forskjellen? Ville Fredrikstad Blad vite.

– Da hadde de spilt på sine egne premisser, ikke guttas. At russen synes det er gøy å være drøye, gjør jo ingen verdens ting. Men hvis jenter først skal tøffe seg, så vær heller på offensiven. Hvorfor synge om pupper og suging? Hvorfor ikke heller om gutter og puling? Men sånn kan det jo gå når man setter bort jobben til gutter.

Les hele saken i Fredrikstad Blad her

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top