Sexleketøy for båtfolk

botenibjorvikaVi skulle egentlig snakke om kroppslig vårrengjøringng, men endte opp med å snakke om Superonanisten og praktisk sexleketøy for båtfolk.

Hør innslaget fra da jeg var på besøk hos «Thoresen Hversaagod» på NRK P13 – min favoritt musikk-kanal. Klikk på pila, så hører du:

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top