Dårlig sex-kondis

røykendedameEn fredagsnatt jeg var ute og tok en sigg på trappa, til et av byens mest frekventerte fredagssteder, kom jeg i prat med en morsom dame jeg har møtt ved et par anledninger tidligere.

Som sexinspirator får man jo en del spørsmål og betroelser, og første gang jeg traff denne salongberusede frøkna fortalte hun meg etter mye om og men at hun ikke hadde hatt sex på to år.

Hvorfor hun absolutt måtte fortelle om tørka aner jeg ikke, men når folk først kommer bort blir jeg jo nysgjerrig på hva de har å fortelle. Det er gøy å få et lite innblikk i andres sexliv direkte, og ikke bare via statistikkene om nordmenns seksvaner som jevnlig dukker opp i media.

– Har det blitt no på deg siden sist da, spurte jeg småertende, for det hadde tross alt gått noen år.

– Åh ja, flirte hun lurt. – Jeg treffer av og til en fyr jeg liker veldig godt, men han har så dårlig kondis. Sist vi holdt på måtte han stoppe midt i innspurten. Du skulle sett han du, sa hun og dramatiserte hendelsen:

– Han sto på alle fire og heiv etter pusten som en idrettsmann som kollapser i mål. Det surkla helt jævlig langt nede i lungene hans. Ikke akkurat sexy, kan du si. Jeg har vanligvis ikke så veldig bra kondis jeg heller, men sex-kondis, det har jeg. Du er vel ening i at sexkondis er noe helt annet en vanlig kondis?

– Jeg skjønner i hvert fall godt hva du mener, svarte jeg. – Jogging er ikke min greie. Det blir for slitsomt, men en heftig runde i senga går bra. Det går fint an å jobbe som f* når du merker at orgasmen er rundt neste sving selv om det er et stykke igjen, for det motiverer, men løpe langt …

– Nei det går ikke! Men jeg må innrømme at jeg kunne trengt litt mer muskler i beina, fortsatte dama. – Jeg kan fint sitte oppå å ri lenge, særlig hvis mannfolka tar et tak rundt hoftene og hjelper til, men jeg skulle nok hatt litt mer muskler bak her på låra. Hun demonstrerte hvor.

– Ja det er viktig at gutta hjelper til, sa jeg. – Ikke det at de skal løfte oss, men heller motivere oss til å ri helt i mål, og vippe oss opp – opp – opp. Det er som dans. Man må ikke tenke ned, men opp, for da blir det ikke så tungt. Sprøtt at treningsstudioene ikke har kommet med det konseptet. Vi har jo mage- og rygg timer. Hva med «Bedre i senga» timer?

– Ja det ville vært en suksess, kom det fra sidelinja. Dørvakta, som forøvrig også er yoga- og pilates trener, hadde overhørt samtalen.

– Hvis jeg sier til elevene mine at denne øvelsen er veldig bra for holdningen, så fortsetter de bare som før, mente han. – Men sier jeg at denne får du fin rumpe av, så tar alle i som bare det. Det skulle tatt seg ut på timen å si at denne øvelsen får du skikkelig stram og god høne av, haha. Men det hadde sikkert funka. Dere damer er rare sånn.

– Er det foresteten dine bryster eller har du kjøpt dem, fortsatte dørvakta – som forøvrig spiller på det andre laget ? med blikket retta ned i utrigningen. Hun så plutselig litt usikker ut.

– Kjøpt og kjøp, jeg har jo det på en måte. De er fulle av deilig mat, sa dama før hun forsvant inn i varmen igjen.

Denne saken har jeg publisert tidligere, men det er en god historie som fortjener en reprise. Dama har forresten fått seg type 😉


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: