Ballerock på morrakvisten

Robert-Plant

Bank-bank-bank! BANK-BANK-BANK!!!

Hæ? Skal jeg få klage nå? Vi spiller jo ikke ordentlig høyt en gang, tenkte jeg da jeg til slutt hørte at det banka på døra, ut på morrakvisten

– Det er lytt, sa naboen jeg aldri ser. Han var ikke sur der han sto i underbuksa.

– Sorry. Jeg skal skru ned. Er det noe annet du foretrekker å høre på i tilfelle? Godt det er den første klagen fra deg da.

– Jeg har hørt dere før, sa han trøtt på vei inn til seg selv.

– Jeg dere og, men jeg har bare latt dere holde på! ;)

Det siste der er ikke helt sant. Undskyld, nabo. Jeg bare tuller. Du skulle hørt oss før i tiden. En gang fikk jeg skriftlig klage fra styret i borettslaget. Da jeg møtte formannen på gata beklaget jeg, og sa at jeg skjønte veldig godt at den nyinflytta naboen var sur.

– Nei, det var ikke henne. Det var fra en annen blokk, svarte han like blid.


Bilde er av Robert Plant på Wikipedia.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top