Han du aldri glemmer

KlinebildeEn 17 år gammel jente jeg har blitt kjent med via facebook, poppet opp på chatten en søndags formiddag. Hun hadde en stor nyhet å fortelle.

– I natt røk jomfruen ass …

– Gratulerer!

– Haha takk. Jeg er øm i lårene og full av sugemerker.

­– Terningkast?

­– Har ikke akkurat noe å måle det med, men 4 – 5. Er ikke sikker. Det gjorde bare vondt i ett minutt, så var det digg. Jeg trodde jeg skulle revne i starten, men man må bare innse at det skjer, godta det og slappe av, for da gjør det ikke vondt mer.

– Så kult da. Hvem var den heldige?

– En jeg traff på fest. Du aner ikke hvor digg han var. Jeg ble helt satt ut når jeg så han. Det beste med det hele var at han var snill. Han var digg og snill. Det holdt for meg. Han var veldig opptatt av prevensjon, og han tok hensyn til at jeg var jomfru.

– Det høres jo ut som en god start, det at du fikk en positiv opplevelse. Skjedde det på impuls?

– Haha, ja. Veldig og. Snakket med han i sånn en time, og så la vi oss. Svup, så var bare hånda hans i buksa, og da tenkte jeg samme faen. Vi var en venninne-gjeng som dro i sammen på festen. Nesten alle endte opp med å pule, haha.

– Min var så jævlig grei! Første typen jeg har vært borti som ikke har prøvd å tvinge meg til å suge han. Det var så innmari digg å slippe. Vi gjorde det på mine premisser. Akkurat som du har anbefalt.

­­– Fett! Når man setter grenser selv, så blir opplevelsene så mye bedre. Jeg er stolt av deg, haha.

– Takk! Jeg gjør ingen ting jeg ikke vil selv. Hvis gutter er kjipe, både når man puler og til vanlig, så gidder ikke jeg ha noe mere med dem å gjøre. Jeg suger i hvert fall ikke, hvis jeg ikke får noe igjen for det. Jeg har behov jeg og.

– Kjenner du deg annerledes i dag, nå som du har gjort det?

– Egentlig ikke, eller kanskje litt. Det var ikke så spesielt som alle skal ha det til, men det var jo en ny opplevelse. Så nå er det ingen som kan stoppe stopper meg! Jeg har ikke følt meg bedre på lenge, haha!


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: