En vanlig dag på jobben

Tango fra Fun Factory

At denne vibratoren er digg hersker det ingen tvil om, men hvilken fargekode har den?

Fun Factory kaller den «india red», og jeg skjønner hva de mener. For meg er den rosarød. Eller rød med gult i, men det blir feil i følge designeren på kontoret. Alle farger har nemlig en PMS-kode. PMS du liksom! Fargen er uansett kjempefin, og du blir i hvert fall ikke sur og i dårlig humør av den.

Les mer om Tango her hvis du ble litt fysen

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top