Favoritten i sminkepungen

Vibrerende-egg
Foto: Cecilie Kjensli

Som liten elsket jeg å snoke i veskene til damene som var på besøk hos mamma. Mulig jeg hadde blitt kleptoman hvis jeg hadde kommet over denne.

– Det gikk for han alt for fort, men det er kanskje ikke så rart. Han tok meg bakfra i rompa mens jeg hadde ett egg i musa. Vi hadde ikke sett hverandre på lenge, og det er jo formildende, sa den ene venninna til den andre, mens de satt og spanet etter nye aktuelle kandidater på kafeen etter jobb.

­ – Hva er favoritt sexleketøyet ditt da? Lurte jeg. Jeg måtte jo bare spørre siden samtalen var så løssluppen.

­ – Egget!

– Hvilken type da? De med eller uten fjernkontroll, fortsatt jeg.

– Vent litt skal du få se, svarte hun helt usjenert og dro opp veska. I sminkepungen hadde hun en liten silkepose, og oppi der lå egget – med fjernkontroll.

– Så du har det alltid med deg?

– Klart det! Det er veldig anvendelig. Går jeg på fest hender det at jeg putter det inn og kaster fjernkontrollen over til typen, eller han jeg eventuelt dealer med. Det er alltid like gøy når han skrur det på. Jeg klarer nesten ikke å stå på beina, haha.

Fikk du lyst til å prøve ett du og? Her finner du et vibrator-egg som er digg!


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: