Interessante fakta om analsex

ParbildeNye studier viser at flere jenter enn tidligere står med rumpa i været, selv om de kanskje ikke har så lyst eller liker det. Gjetter du hvorfor?

Ja da. Jeg vet. Undersøkelse meg her, og undersøkelse meg bak’i der. Her får du uansett syv interessante fakta om analsex, og hvor har jeg så hentet dem fra? Fra Klassekampens eminente psykolog og skribent Peder Kjøs, vel.

1.
30 prosent av alle kvinner, og 40 prosent av alle menn har hatt analsex minst én gang.

2.
Selv om damene har mer analsex enn før, så ser det ikke ut til at de liker det noe særlig. Kun 13 prosent av damene gir utrykk for at de likte analsex veldig godt, i motsetning til mannfolkene, hvor nesten 60 prosent var svært så fornøyde.

3.
Når det gjelder fantasier om analsex, så har 32 prosent av mennene det, mens bare 11 prosent av damene fantaserer om det samme.

4.
I mannssjåvinistiske forhold, der mannen er ”sjefen”, og hvor det blir ansett at kvinnen underordner seg hans ønsker, praktiseres det oftere analsex enn i likestilte forhold.

5.
Jenter som mener de bør være jomfru, for eksempel av religiøse eller tradisjonelle grunner, har oftere analsex enn andre. Antageligvis fordi de vil ha noe å tilby kjæresten slik at han ikke skal gjøre det slutt.

6.
Slike ”alternative” løsninger er også observert i land hvor sex er underlagt strenge regler. Amerikanske jenter praktiserer eksempelvis en periode med oralsex før de begynner med samleie. I Norge er det motsatt.

7.
Kvinner i mer likestilte land, hvor sex er mindre styrt av religion og kjønnsroller, står friere til å debutere seksuelt når de selv vil. Jentene her trenger derfor ikke å tilby alternative løsninger for gutta når de ønsker eller forventer sex.

Undersøkelsen fra Arizona State University som det her vises til, går lite innpå de positive opplevelsene kvinner og menn kan ha med analsex, og det er en svakhet ved undersøkelsen i følge Kjøs. For analsex kan være deilig det, hvis man vet hva man gjør, og bruker godt med tid og har god glid 😉

Pssst! Med rabattkoden SOMMER1 får du 100,- avslag i kassa i nettbutikken min Cpunktet.no 😉 Bilde under er av Fun Factory Tiger G5. Dødsdigg og kommer i to farger.

Fun Factory Tiger G5


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: