Sjokoladebrun og steinhard

handyman

– Han hadde sinnsykt stor, sto det på mobilen min. Meldingen var feilsendt.

For noen år siden våknet jeg av at det rant inn meldinger på mobilen, men jeg gadd ikke å stå opp for å sjekke. Det var lørdag, og jeg hadde ingen grunn til å velte meg ut av senga for tidlig, men da jeg senere grep etter telefonen startet en uvanlig sms samtale med en helt fremmed jente.

– Kan du ta i mot bilder, Line? Sto det på meldingen. I og med at avsenders nummer ikke var lagret hos meg og jeg definitivt ikke het Line, så gadd jeg ikke å svare.

Det var ikke første gang jeg fikk feilsendte meldinger, og gir man beskjed tilbake er min erfaring at melderne ofte fortsetter og sms’e, så jeg lot det være. Men i dette tilfelle skjønte avsenderen det selv, for ikke lenge etter fikk jeg ny melding.

– Hei beklager. Ikke helt våken. Ser at jeg har trykket feil nummer. Håper det gikk bra? Hilsen Tina.

Jeg gliste for meg sjøl og tenkte at jenta sikkert ble litt flau når hun skjønte at meldingene var feilsendte, så jeg svarte bare på kødd tilbake:

– Helt ok. Men send gjerne bildet av den store for det, hehe …

– Hvem er du da? Tina 24 Oslo her. Ja, den var deilig 😀

Helt utrolig, tenkte jeg. At folk taster med vilt fremmede om det de kanskje aldri ville tore å si med ord, men det er vel nettopp derfor. Tekstmeldinger og chatting har jo gitt folk muligheten til å få utløp for sine innerste tanker. Jeg har bare aldri vært no spesielt interessert sjøl.

Helt tilfeldig blir jeg altså revet med en lørdag formiddag, og fortsetter samtalen.

– Cecilie Kjensli, svarte jeg tilbake.

– Oki artig. Likte du bildet? fortsatte Tina.

– Jeg fikk det dessverre ikke opp, men du kan kanskje beskrive bilde? Jeg hadde jo en anelse av hva hun hadde tatt bilde av, men helt sikker var jeg ikke.

– Den var rundt 21 cm, tykk, sjokoladebrun og steinhard. Var utrolig god. Jenta var ikke akkurat sjenert.

– Synd jeg ikke fikk opp bilde da 🙂 svarte jeg.

– Hehe liker store du og? Skal jeg sende det på nytt? Jenta ville ikke gi seg. Hu var tydeligvis fornøyd.

– Kan være tøft det. Nei jeg fikk det ikke opp, svarer jeg.

– Det var litt opphissende å skrive med en fremmed 🙂 Kom bilde fram nå?

– Nei, dessverre. Men prøv dette nummeret. Jeg tenkte kanskje det var krøll på linja til Tele2, så jeg sendte over min daværende kjærestes nummer. Jeg var bitt av basillen, så det var verdt et forsøk.

Intetanende sto kjæresten i kassa på REMA og lasta ned et bilde av en svær fyr som ikke akkurat satt med en mobiltelefon i hånda. Jeg ringte opp og forklarte hva jeg holdt på med, og han lo av hele opplegget. Under samtalen pep det på nytt. Jeg hadde fått en ny melding.

– Ble du tent nå?

– Det var spennende det her 🙂 svarte jeg, og anså hele sms-seansen som over, men nei da. Ti minutter senere peip det igjen.

– Dro til drømmeland? Du kan godt få nummeret hans hvis du vil. Vi er bare sexvenner, tilbyr jenta.

– Ellers takk, men hva tror du han vil si til at du sprer bilde videre?

– Hehe. Det han ikke vet har han ikke vondt av.

To uker senere fikk jeg en ny melding.

– Likte du bilde? Klar for lit koz?  Avsenderen var han med den store …


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: