Den beste rabbit-vibratoren!

MissBi_illÅh!!! Ja!!! Hurra!!! Denne er bare så utrolig bra! ”Miss Bi” fra Fun Factory er den beste rabbit-vibratoren jeg noen gang har eh … hatt sex med. Og jeg overdriver faktisk ikke.

Tror du jeg ble glad eller, da jeg fikk denne godsaken levert på døra her forleden? Sommeren har ikke akkurat vært helt topp for mitt vedkommende, så da jeg fikk tilsendt prakteksemplaret fra favorittleverandøren min til utprøving, var det ikke så vanskelig å komme i gang med min erotiske arbeidsdag igjen.

Se flere bilder nederst på siden.

Allerede før prøverunden skjønte jeg at «Miss Bi» ville gjøre stor suksess. Den kommer ferdigoppladet – noe som er kult, for da slipper du å vente på at den skal være klar til bruk – så jeg kjente jo med én gang at vibrasjonene var gode.

Noe for seg selv
Fun Factory vet hva de driver med, selv om det må sies at ikke alle modellene de har hatt opp igjennom har vært like supre, men denne …! Denne er noe helt for seg selv. Det så også sexleketøydesigner-venninna mi, Line, ved første øyekast.

– Sjekk ut denne ’a! Er ikke den fet, sa jeg da jeg viste den fram. (Jeg har nesten alltid noe leketøy-godis med i veska når vi møtes, for begge er jo i overkant interessert.)

– De folka har skjønt det, var Lines kjappe svar.

– Og hva mener du med det? spurte jeg, selv om jeg selvfølgelig var enig, men det er alltid gøy å høre hva Line tenker. Den dama er heldigvis ikke bare opptatt av design, men også funksjon.

– At designeren har tenkt på vaginaåpningen, og at man slipper å måtte bånne før klitorisvibratoren treffer målet. Den har en fin krumning, og dermed treffer begge grenene sikkert G-punkt og klitoris riktig.

Deilige orgasmer
Og det er akkurat det som skjer. Vibratoren er ikke bare fin å se på, men den har en helt riktig fasong. Den går liksom rett inn i sentralnervesystemet ditt, tar over kontrollen av kroppen din helt, og gir deg de deiligste orgasmer utrolig lett. Hvis du ikke temmer den, blir det litt sånn klar – ferdig – ferdig! Lett.

Poenget med en vibrator er ikke at du skal komme så fort, men det er jo kult at den har mye å gå på. Heller det enn det motsatte. Det er bedre å oppleve luksusen av å måtte justere styrken ned. Fun Factory kan virkelig dette med motorer. De holder til i Tyskland, og tyskere er jo kjent for å være gode ingeniører.

”Miss Bi” har to individuelle motorer. Én som jobber for klitoris, mens den andre tar seg av G-punktet, og om du lurte: Den lager lite lyd. Og sitter som en smukk når du får den på plass:

Sitter som en smukk
Den smale tuppen gjør at den er behagelig å føre inn. Den litt fyldige midjen på hovedstaven, presser helt riktig mot G-punktet, mens klitoris-kileren, som er to fingre bred, tilfredsstiller klitoris perfekt.

– Er du sikker på det, at dette er den beste, eller er det bare noe du sier?, tenker du kanskje nå. Ja, jeg er sikker. Helt sikker. Og den er verdt alle spenna. Klart det finnes andre digge varianter av rabbit-modellen, men ingen så digge som dette, foreløpig.

Kjøp eller les mer om Fun Factory Miss Bi rabbit-vibrator her. Den kommer i flere farger.

Fun Factory, Mai 2015

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top