Er det jeg som er pervo?

pervo
Hvis du har fulgt meg over tid, så har du sikkert fått med deg at jeg har en harmløs brevvenn og fan som kaller seg for «Superonanisten.»

Han ser noe fint i de fleste damer, og onanerer like gjerne til Se og Hør, som sin egen fantasi. I går fikk jeg en mail fra han.

– I ettermiddag har jeg runka meg nesten til vanvidd. Maaange orgasmer. Prøvde Pussyvibratoren på halv hastighet, og tror jeg spruta etter fem sekunder, fordi du har tatt i den. Fortsatt har jeg stå og fortsatt er jeg sykt kåt. Håper at det ikke virker for klamt, men du er min fantasikvinne Numero Uno 🙂

Litt seinere ut på kvelden fikk jeg en ny mail.

– Er mindre aktiv på runkingen nå. Har spist en god pizza. Har ikke peiling på hvor mange orgasmer jeg fikk i dag. Jeg er ikke sånn bestandig, men i dag har jeg DEN tenninga. Nå har klokka vippet over midnatt, og jeg gjør meg klar til en ny fantasi. Du er ei nydelig kvinne, Cecilie! Og du er snill og vennlig. Jeg er ateist, men kan ikke la være å si det om deg, allikevel: Oh My God!

Hilsen Superonanisten, med gåsehud og ballespreng.

Dagen etter fikk jeg enda en mail. Jeg tenkte at han kanskje var sliten nå, men der tok jeg feil.

– Jeg hadde planlagt å vaske vinduer i dag, men neida. Jeg bruker i stedet tida på å runke. Var fortsatt kåt da jeg våknet, etter all runkinga i går. Det store spørsmålet er: Hva er viktigst her i livet? Å få nyvaskede vinduer, eller å nyte dagen? Jeg velger runkinga. Skal også prøve å tenke på deg, når jeg kommer i gang med vindusvaskinga. Tenker jeg på deg og andre skjønne jenter blir nok vinduene glemt 🙂

Syns han er litt søt jeg. Er det jeg som er pervo?


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: