iPhone-app for bedre sexliv

smartphone
Er du klar for å loggføre sexlivet ditt på mobiltelefonen?

I siste versjon av appen «Helse» på iPhone, foreslår nemlig Apple at du skal gjøre akkurat det. I utgangspunktet er dette en helse-app som kan hjelpe deg til å sove bedre, holde vekta, og få en oversikt over mensen sånn at du lettere kan bli gravid, eller ikke. I tillegg har den en funksjon hvor du kan plotte inn sist du hadde sex, og om du brukte kondom.

Tanken bak funksjonen om sikker sex, er at den skal oppfordre folk til å bruke kondom, noe som selvfølgelig er bra, men jeg tviler på at den vil bli en hit. Da VGTV ville ha en kommentar om dette, kom jeg med forslag til nye funksjoner ved neste oppgradering, som du kan se av innslaget over.

Gidder du ikke å se det, kan jeg fortelle at jeg tror ikke en app’en vil booste sexlivet akkurat. Bruken av mobiltelefoner og nettbrett har ikke ført til at folk har mer sex, noe jeg selv kan skrive under på. Jeg må innrømme at jeg lengter tilbake til den gangen vi ikke en gang hadde kabel-tv, hvor pulingsen og ikke tv-serier var høydepunktet på kvelden.

Men hvis man er av den ryddige typen som elsker lister og loggføring, så hadde det vært kult om app’en og kunne gi deg oversikt over hvor digg og vellykka siste ligg var. Gikk det for deg? noe som ikke er en selvfølge for særlig oss jenter. Hvor og hva gjorde du/dere? På den måten kan du i det minste tydeliggjøre om tilfeldig sex er noe for deg, eller om du er fornøyd med sengeaktivitetene på soverommet.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: