Orgasmisk fantastisk!

Bi Stronic Fusion Illustrasjon

Foto og film: Eva Rose  Jenta: Bi-Helene

I tillegg til følelsen av å bli pult med de herligste støt, nyter du klitorisstimulatoren som kjører sitt eget uavhengige løp.

Bi Stronic Fusion fra Fun Factory fusjonerer alt det beste du har drømt om i ett sexleketøy, derav navnet. Denne nyheten fra favorittleverandøren min, er det mest revolusjonerende sexleketøyet jeg har sett på årevis, og et av de deiligste jeg noen gang har testa.

Riktig nok ser Bi Stronic Fusion ut som en vanlig rabbit-vibrator, men det er den så langt ifra. Jo da, den tilfredsstiller både klitoris og G-punkt, men denne luringen vibrerer ikke i stav-delen; den støter, som en mann!

Orgasmisk fantastisk
Så heftig er denne “pul-seringen”, eller pulsator som modellen faktisk heter, at det faktisk gikk for meg før jeg hadde fått den ordentlig på plass, og da var jeg ikke i nærheten av å gi full gass engang. Jeg ble skikkelig tatt på senga, kan du si, enda jeg var alene, haha. digg er den!

Bi Stronic Fusion sender altså slagkraftige bølger gjennom selve staven, og hermer altså en penis’ eller dildo penetrerende inn- og utbevegelser. Slår du den på og setter den mot åpningen, vil den nærmest dunke seg innover på egen hånd. Så vil du gå “rett på sak”, er det bare å kjøre på, og da gjerne med litt glidemiddel, hvis du ikke liker det litt røft, da.

Dobbelt så deilig
For en litt mykere start kan det være deilig å varme opp litt først. Hold den lille og myke vibratordelen mot klitoris til du er klar, først da lar du vidunderet penetrere og støte, fort eller sakte, innover. Du vil da kjenne at den nærmer seg G-punktsonen, og når den gjør det, treffer klitorisstimulatoren spot on, og omslutter klitoris mykt med de brede vingene sine.

Mykt eller hardt, kjapt eller langsomt – det bestemmer du selv, eller vedkommende som er så heldig å få bli med deg til sengs eller i dusjen. Bi Stronic Fusion er selvfølgelig 100 prosent vanntett, og oppladbar. Ikke bråker den heller, og akkurat dét er ganske utrolig, for som regel gir sexleketøy med mye krefter en del lyd fra seg.

Helt overlegen
Produsenten, Fun Factory, er uten tvil den ledende innen sexleketøy, og med denne nyskapende rabbit-pulsatoren har de overgått seg selv. Nok en gang beviser denne fargerike tyske produsenten at de er innovative og kvalitetsbevisste, og tro mot sitt eget konsept. Selve pulsatorteknologien har de som eneste sexleketøyprodusent rådet over i noen år, men først nå kommer den til sin fulle rett.

Bi Stronic Fusion er virkelig et helstøpt og imponerende produkt. Den er så funksjonell og grundig gjennomtenkt, med alle sine små finesser. Jeg digger at det er nytelsen som står i fokus for dette leketøyet, og at den ikke har en app som er trenden nå for tida i bransjen. Vi er vel opphengt nok som det er med telefonen, og burde strengt tatt holde den unna senga.

FF_Bi-STRONIC-FUSIONpackage_4001135


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: