Orgasmebonanza med Womanizer

Womanizer Pro V500

Dette vidunderet gir deg orgasme på en helt ny måte. Womanizer Pro W500 sutter på klitoris gjennom berøringsløse og pulserende trykkbølger.

Jeg hadde ikke trua i utgangspunktet, men har sjelden vært så glad for å ta feil, ha ha! Jeg kom som en rakett i første testrunde, selv med “kvinnebedåreren” på medium styrke, for med dette leketøyet er det lett å komme igjen og igjen, hvis du er klar for mer. Om du ikke bruker den under hele kosestunden, vil den definitivt få deg i mål når du ønsker å gå av med et smell.

Se flere bilder nederst på siden

Opphissende trykkbølger
Det rare med Womanizer er at når du skrur den på, og setter fingeren foran tuppen, så kjenner du nesten ingen ting. Den omslutte klitoris så det blir helt luft-tett. Først da kan det skapes vakuum, som er en viktig forutsetning for at denne utrolige stimulansen skal kunne skje.

Foreløpig er det bare Womanizer som har denne typen stimuleringsteknikk, og selv om den kan høres litt skummel ut, er den det altså ikke på noen måte. Du kjenner ikke selve trykkbølgene, bare den deilige følelsen den gir og som ender i heftige orgasmer.

Helt ærlig, så grua jeg meg nesten til å prøve Womanizer Pro W500, for jeg tenkte at hvis den må settes direkte på klitoris, så kan jo det bli litt vel mye. Jeg startet derfor forsiktig, og satte den mot brystvorten først. Etter tips fra en hot pornobabe-venninne som vet hva hun prater om, tok jeg en bitteliten dash glidemiddel på nippelen, for å gjøre opplevelsen enda bedre. Glidemiddel er undervurdert, men det er av folk som ikke vet sitt eget beste.

Selvbehag og partnersex
Jeg vet at vi damer er forskjellige også når det gjelder følsomhet i puppene, men jeg smeltet i hvert fall umiddelbart. Er du ikke kåt i utgangspunktet, noe for øvrig jeg var, så vil nok Womanizer få deg på glid. Jeg presset den lett fram og tilbake, og kjente blodrushet og varmen spre seg i kroppen. Hadde jeg fortsatt, ville det gått for meg tvert. Det gjelder jo bare å knipe til med underlivet samtidig som niplene får sitt.

Jeg ble fort fortrolig med apparatet og satte det mot tuppen av klitoris. Ikke rett på, men med hudfolden imellom. Jeg kjente hvordan klitoris svulmet opp – det følte nærmest som å ha hjertet bankende mellom bena, og det var omtrent umulig å holde orgasmen tilbake. Her kan man prøve seg litt fram, og ikke svi av alt med én gang. Har du nok selvkontroll, kan du veksle mellom å stimulere niplene og klitoris, bare for å drøye og for å nyte den deilige opplevelsen lenger.

Womanizer Pro W500 er selvfølgelig ikke bare til selvbehag. Den er òg super å leke med for par. Poenget med sex er jo ikke å komme samtidig, heller. Den kan være litt vanskelig å bruke under selve pulingsen, da det ikke må komme luft mellom apparatet og huden, og det kan jo lett skje når man først er i gang.

Sjeldent digg
Senker dere farten, derimot, noe som er veldig deilig i seg selv, og lar pikken forholde seg rolig inne i G-punktsonen, samtidig som dama holder Womanizer mot klitoris og kniper til rytmisk rund penishodet, vil dere nok få en sjeldent digg opplevelse. Først kommer hun, og i orgasmekrampen kommer trolig han.

Er man damer som holder på, gjelder det samme prinsippet hvis man bruker fingrene eller en dildo innvendig. Dette funker også på egen hånd, og det er jo ofte når man er helt uforstyrra at man kan eksperimentere og ha det som best.

Womanizer kommer i to utgaver: Womanizer W100, og Womanizer Pro W500 som er den oppgraderte og beste utgaven. Den er mindre, støyer mindre, kan justeres bedre, og gir best ytelse. Du kan få den i tre ulike farger, og utrolig nok valgte jeg selv den i sort og leopardmønster til egen bruk, jeg som vanligvis alltid går for det enkleste. Den ser så sexy og deilig rampete ut, og som venninna mi så fint oppsummerte det da jeg spurte henne hvilken variant hun likte best:

– Den sorte! Den er en skikkelig ‘mood setter’. Leopardmønsteret er stilig, og jeg elsker at selve startknappen er en Swarovski-krystall. Man kommer jo i stemning bare av å se på den, haha!

Orgasmegaranti
Kjøp eller les mer om Womanizer Pro W500 på Cpunktet.no. Den har en litt stiv pris, men er verdt alle spenna. Den har orgasmegaranti, er oppladbar, kommer med oppbevaringsetui og ligger i en pen eske 😉
_____

Womanizer Pro W500 sort klitorisstimulator
Womainzer Pro W500

womanizer_pro_w500Womanizer Pro W500 lavendel klitorisstimulator
5843040000_womanizerpro_w500_lavender_5Womanizer Pro W500 hvit klitorisstimulator
5843390000_womanizerpro_w500_white_6_1


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: