Fleshlight Quickshot for menn

QuickShot_illFleshlight Quickshot er en kompakt, diskret og deilig masturbator for gutta, som ikke minst er veldig enkel å holde ren.

Akkurat det siste er et kjempepluss, noe alle som har litt kjennskap til denne produkttypen vet.

Fleshlight Quickshot er laget av SuperSkin som gir en deilig og naturtro følelse, og den blir fort varm og god. Produsenten kan sine saker, og det er ikke uten grunn at onaniproduktene til Fleshlight har blitt så populære blant menn. Denne varianten kommer i to farger. Se flere bilder nederst på siden.

Diskret og stilig
Fleshlight Quickshot er en mindre utgave enn de tradisjonelle lommelykt-variantene, og det fine med denne størrelsen er at den tar mindre plass og at den er lettere å ta den med hvis du skal ut og reise. At den er kompakt har ikke gått utover nytelsen. Heller tvert i mot.

Den er diskret og stilig, og er derfor helt uproblematisk å ta fram hvis du har lyst til å bruke den sammen med en partner. Den er åpen i begge ender, og kan derfor brukes som et kult supplement til oralsexens gleder.

Praktisk og deilig
Når du er ferdig skyller du den bare under springen, og lar den tørke godt, før du skrur lokkene som beskytter den på plass igjen. Bruk gjerne litt Fleshlight Pudder på den inni mellom, eller vanlig talkum, så bevarer du den silkemyke følelsen lenger.

Kjøp eller les mer om Fleshlight Quickshot Boost på Cpunktet.no

e25967_3

Kjøp eller les mer om Fleshlight Quickshot Vantage på Cpunktet.no

e25966_1_1_215078-fleshlight-quickshot-vantage_0002_01_1_2


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: