Utilsikta sjekketriks

tv_the_wire_dominic_west_1– Se å bli ferdig da! sa jeg for gøy til mannen som sto og lette etter deler på selvbetjenings-pc’n eller hva det heter, på Biltema tidligere i uka.

Venninna mi trodde at jeg kjente han, og begynte å le. Først da reagerte typen. Han så sakte opp fra skjermen, scannet meg fra topp til tå, og utbrøt litt halv-forstyrra på avslepent nord-norsk:

– Det der er en sjekkereplikk! Ja, det er det! En sjekkereplikk! Kom hit! sa han og vinka meg over.

Nå var det plutselig jeg som ble litt satt ut, for det var en barsk fyr. Han så litt ut som en spaner i sivil, og det la jeg ikke merke til da jeg strena mot han, for jeg var jo bare ute etter å kødde litt.

– Nei, nå finner jeg ikke det jeg skulle ha til motorsykkelen min, fortsatte han etter å ha gitt meg en impulsiv klem.

– Da overtar vi i mellomtida, sa jeg, og nærmest kuppa selvbetjeningsstasjonen.

– Få klæm til da, sa han med et sjarmerende smil. Og det fikk han.

– Jeg tror det er best vi holder litt avstand, tulla jeg videre. Vi hadde funnet reolnummeret på det vi skulle ha, og gikk videre inn til et annet lager.

– Men æ ser kor du går … svarte han.

Det var som å være i starten på en erotisk novelle, men det skjedde ikke noe mere, desverre. Nei da. Jo da. Haha!

Hvordan kunne det ha gått videre, tror du? Ville vi ha blitt igjen på delelageret etter stengetid, eller funnet hverandre igjen senere på facebook? Hvem ville vært den første til å ta kontakt, og hadde venninna mi, eller kanskje kona hans som satt ute i bilen og venta, blitt med?

Hvis du har lyst til å fullføre novellen, så gjør gjerne det. Er den kul legger jeg den ut her i bloggen. Kontaktinfo finner du under. Eller har du en annen novelle liggende? Bidrag premieres med en overraskelse fra nettbutikken.

Bilde i toppen er av Dominic West fra tv-serien The Wire. Se han og i The Affair.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: