Sex og julebordsliv

FullSizeRenderFullSizeRender-1Hva jeg gjør når mannfolket våkner opp langt ut på ettermiddagen etter to dager med julebordsfylla? Knuller vettet ut av han, og setter’n i arbeid.

Sex er den beste kuren mot fyllesyke, så det skulle jo bare mangle. Og så blir man jo i så godt humør! Det beste er at han synes at jeg er den feteste dama av alle, og det har han helt rett i, noe jeg minner han på ganske ofte, haha. Det er av seg selv man skal høre det, ikke sant?

Orgasmebonanza
Dette er forøvrig gaven du enten skal kjøpe til deg selv, eller ønske deg av mannen eller dama di, til jul. Grunnen er selvfølgelig at den er dritdigg, og gir fantastiske resultater.

Womanizer Pro W500 kommer med orgasmegaranti! Bruk den alene, eller sett den på klitoris når du er klar for å komme under pulingsen. Du kommer sjukt fort! Det er som å skru opp en kran! Orgasmen bare flommer ut av deg …

Kjøp eller les mer om Womanizer Pro W500, som sutter på klitoris. Jeg har den sorte, men synes og den hvite Womanizer Pro W500 er stilig.

Womanizer Pro V500

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top