Ikke kødd med sexlivet mitt!

woman-975339_640

Det er av barn og fulle folk man skal høre det … Og kåte nordlendinger med lavt blodsukker.

I dag fikk jeg en mail fra en kunde som ikke var helt fornøyd. Og det med god grunn. Sjekk hva hun skrev:

– I går kom æ heim fra en 3 ukers ferie, med store forhåpninger om at ei pakke fra Cpunktet.no lå å venta på oss. Skuffelsen var ENORM når æ åpna postkassa, og det ikkje lå noen hentelapp fra posten der!

Sender dåkker med flaskepost sia det skal ta så inni hælvetes jævlig lang tid!? Æ bestilte for ei måned sida og tålmodigheta er mildt sagt tynnslitt! Æ har ikkje hørt et jævla pipp verken på melding, e-post, eller nåkka som helst!

Dåkker har to valg:

1. Send pakka umiddelbart! Og da meine æ u.m.i.d.d.e.l.b.a.r.t.

2. Få pengan telbake! Sånn seriøst … Æ trur verken du eller æ vil ha trynan vårres på skjermen, på «TV 2 hjelper deg»!

Har æ ikkje fått den pakken i løpet av neste uka, så skal dåkker få et saftig review av meg. Faen, ikkje kødd med sexlivet mitt!!!!!!!!!!!

Oi. Tenkte jeg etter å ha lest mailen. Dama må være skikkelig sulten, for den kom litt ut på ettermiddagen. Det tar normalt bare noen få dager fra du bestiller til pakka er framme, men noen ganger går det galt. Det var bare å legge seg flat, og skrive tilbake:

Hei, Cathrine!

Takk for utskjellinga. Den var på sin plass, i og med at jeg helt hadde glemt deg. Du har helt rett, man skal ikke kødde med andre folks sexliv, eller penger. Varen er på lager, så jeg sender den i morra, og legger ved noe ekstra som plaster på såret. Pengene er ikke trukket fra kontoen din, så da regner jeg ikke med at vi møtes på «TV 2 hjelper deg», noe som er litt synd for det hadde jo vært god reklame for nettbutikken min, tross alt.

Kan vi være venner nå? Jeg håper det! 🙂

Det endte som det ofte gjør – godt. Svaret kom etter en stund.

– Ja, vi er venna! Shit happens when you get angry. Æ har tatt meg en Snickers nå 😉

(NB! Dama heter ikke Cathrine, og hun vet at jeg har skrevet dette.)

_____

Årets julegave?
Dette er forøvrig gaven du enten skal kjøpe til deg selv, eller ønske deg av mannen eller dama di, til jul. Grunnen er selvfølgelig at den er dritdigg, og gir fantastiske resultater.

Womanizer Pro W500 kommer med orgasmegaranti! Bruk den alene, eller sett den på klitoris når du er klar for å komme under pulingsen. Du kommer sjukt fort! Det er som å skru opp en kran! Orgasmen bare flommer ut av deg …

Kjøp eller les mer om Womanizer Pro W500, som sutter på klitoris. Jeg har den sorte, men synes og den hvite Womanizer Pro W500 er stilig.

Womanizer Pro V500


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: