Orgasme-maraton

dame_orgasme
Orgasme er digg, men som alle deilige ting her i verden, så tar den jo slutt altfor fort. Eller trenger den egentlig å gjøre det?

Nei, ifølge de amerikanske sexpertene Alan og Donna Brauer. The Brauers mener nemlig det er mulig å holde den store O’en gående i opptil 30 minutter – dersom dere  gjør en skikkelig og målrettet innsats i senga.

Teknikken har de kalt Extended Sexual Orgasm (ESO) – forlenget seksuell orgasme – hvor målet er å få dama til å komme igjen og igjen og igjen – sammenhengende.

Nysgjerrig? Da er det bare å låse døra, finne frem glidemiddelet og få unna klærne, mens dere følger oppskriften under. Alternativt tar du en snarvei. Med Womanizer Pro W500 blir det orgasmebonanza hver gang.

1)    Først og fremst: Slapp av. Det er viktig at du ikke går til sengs med hodet fullt av bekymringer. Det vil nemlig hindre deg i å fokusere helt og fullt på orgasmemaratonet du har fremfor deg. Og som med all annen toppidrett: Det er lurt å trene litt før “konkurransen”. Gjør knipeøvelser, og onaner masse, slik at du vet akkurat hva som skal til for å gjøre det ekstra godt for deg.

2)    Så er det på tide å sette i gang.  Finn deg en behagelig stilling på ryggen,  og be ham sette seg ved siden av deg og smøre deg godt inn med glidemiddel – fra klitoris og helt bak til rumpa. Deretter skal han forsiktige stryke og småerte deg der minst fem minutter – men uten å ta på klitoris eller ha noen fingre inni deg.

3)    Nå begynner du nok å bli rimelig utålmodig, men redningen er nær! Nå får han nemlig lov til å ta på klitten din. Fortell hva du liker, slik ta han ikke fomler rundt, men virkelig gjør det deilig for deg. Poenget er at det skal være digg – og det er ikke flaut å fortelle ham hvordan du vil ha det. Han vil jo bare at du skal ha det så bra som mulig, og tenner garantert på at du gir ham litt instruksjoner … Har du forøvrig gjort hjemmeleksa di og onanert mye i forkant, så vil det være mye lettere å lære bort gulltriksene.

4)    Mens han fortsetter å jobbe med klitten, er det på tide at du også gjør en innsats.  Ingenting kommer som kjent gratis,  men halvtimesorgasmer er jo verdt å kjempe litt for. Pust dypt med magen, og gjør knipeøvelser. Etterhvert er forhåpentligvis ikke orgasmen langt unna.

5)    Når du kjenner at den er rett rundt hjørnet, er det på tide å gi tegn til typen. Da skal han slutte å stimulere klitten, og umiddelbart fokusere på de indre kjønnsleppene dine. Enten dytte dem eller bevege dem i sirkler, sakte og bestemt, inn og ut av skjeden.

6)     Men tro ikke at showet er over når du har kommet. Det er nå det begynner. Da skal han fortsette å ha fingrene inni deg, og stryke forsiktig. Når du kjenner at du vil ha mer trykk, si fra. Han er ikke tankeleser, så det er viktig at du er flink til å si “hardere”, “raskere” o.l, alt ettersom hva som føles godt for deg. Går alt etter planen, vil du få enda en orgasme av at han stimulerer deg innenfra.

7)    Med en gang han kjenner en pause i sammentrekningene, så er det tilbake til klitten. Der skal han fortsette arbeidet, for å gi deg enda en orgasme. Dette er igjen tegnet hans på nok et sceneskifte: Tilbake til skjeden, og fortsett stimuleringen der.  Cluet er å holde dette gående helt til sammentrekningene kommer hvert første til femte sekund. Altså: Klitt-orgasme-skjede-orgasme-klitt-orgasme-skjede osv. Og din jobb? Slapp av og nyt!

8)    Etter å ha holdt på slik i rundt et kvarter (!), vil orgasmen etter planen bli mer og mer sammenhengende. Nå er prosessen i sluttfasen,  og han må kjapt sørge for å komme i en posisjon hvor han kan bruke begge hendene på deg: Både på klitten og i skjeden.  Forhåpentligvis blir resultatet bølge etter bølge av multiorgasmer!

PS: Ble det ikke en full halvtime? Kanskje fikk du “bare” en orgasme eller kom du deg ikke heeeelt i mål? Ingen grunn til å være skuffet. Denne seansen bidrar uansett til at han virkelig lærer kroppen din å kjenne. Og øvelse gjør som kjent mester, spesielt når det kommer til sex!

Ikke helt overbevist? Har du prøvd, eller vet du at dette ikke funker for deg?
Kjøp et lekkert sexleketøy i nettbutikken min, og få de deiligste orgasmer når du selv ønsker det!


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: