Deilige Moody G5

Vibrator – Pulsator – Dildos – SMARTBALLS >> lovetoys Made in Germany

Har du sett så fin! Du skulle bare visst hvor digg den er!

Favoritten min, og best-i-test-vibratoren Stubby, har blitt oppgradert igjen. Nå heter den Moody G5, fordi den tilhører den 5. generasjonen av Fun Factory sine superfine sexleketøy. Fun Factory Moody G5 er nå oppladbar og helt vanntett, i tillegg til andre små finesser som den har fått. Se filmsnutten under, så skjønner du selv.

Deiligst i senga
Det beste er uansett at den er så deilig i senga! Det er ikke uten grunn at jeg har mast, og mast, og mast på Fun Factory, om at de ikke må finne på å ta denne vibratoren ut av produksjon. Den har vært utrydningstrua flere ganger, fordi den ikke har gjort det så bra ellers i verden, men her hjemme har den vært populær.

Mine bønner ble hørt, for her er den. Det hjelper så klart å være venn med de beste folka, på den fine og fargerike sexleketøyfabrikken i Tyskland.

Gratis glidemiddel
Les mer om hvorfor jeg elsker Fun Factory Moody G5 her. Hvis du kjøper den får du gratis glidemiddel fra Fun Factory med på kjøpet med rabattkoden FUNTASTIC. Husk at alt blir bedre med god glid. Det vet vi som er glade i å gå på ski 🙂

Jeg har den forresten i sort også. Se sort Fun Factory Moody G5 her.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: