Intimmassasje på radio

radio

Som Sexinspirator får jeg mange morsomme oppdrag. Som til eksempel å lære 25 voksne, kule damer, om hvordan gi intimmassasje til sine menn. Eller ronke-kurs om du vil.

Hør radioinnslaget fra sist jeg var på Thoresen Hversaagod – et interaktivt inn- og utringningsprogram med Espen Thoresen, Ann Iren Ødeby og Jon Toset under. Bare klikk på bilde, så hører du noe av deg jeg har gjort siden sist jeg var på besøk i studio.

Les også: Vinn en Womanizer Pro W500

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top