Riksonanist og KK-spaltist

CecilieKjensli
Har du fått med deg at jeg har begynt å skrive for KK.no? Hver søndag framover kan du lese spalten min der, eller her etter hvert.

Denne saken er fra min nye sex og samliv-palte på KK.no.

”Dildodronning!?!” Jeg var helt på gråten. «Man kan vel ikke kalle folk for det? Stakkars mamma. Hun kommer ikke til å kunne gå i butikken den neste uka», tenkte jeg.

Det er 15 år siden den noe spesielle ordkombinasjonen lyste mot meg på forsiden av KK.  Jeg hadde fått meg ny jobb, og sto fram i media som landets første og eneste ”dildotester” og ”riksonanist”. «Riksonanist» slang jeg ut selv i et intervju med Dagbladet, og i dét jeg sa det, skjønte jeg at det ville komme på trykk. Sannsynligvis som tittel. Men man må jo stå for det man sier, og «er du med på leken får du tåle steken». Den som fikk det største sjokket var nok ikke mamma, men faktisk meg.

Det var vel ikke akkurat dildodronning mamma så for seg at jeg skulle bli da jeg var liten. Da danset jeg ballett og var med på forestillinger i operaen. Jeg spilte piano, sang i kor, og gjorde henne passe stolt av karakterkortet. Etter hvert havnet jeg på Blindern, studerte sosiologi og antropologi, men jeg sleit med å fullføre masteren. Fagene var interessante nok, men det var bare å innse at jeg ikke var noen akademiker.

Etter mange frustrerende år som student, fikk jeg ved tilfeldigheter jobb i et anerkjent erotisk magasin, som jeg senere ble redaktør for. Bladet ”for kåthet og glede” hadde vært til stor inspirasjon opp igjennom årene. Det hadde lært meg at ”Er du god til å suge, går mannen aldri fra deg”, at damer sjeldent får orgasme ved vanlig samleie, og at det var viktig å ta ansvar for egen seksualitet.

Opp igjennom årene har jeg hatt et ganske uanstrengt forhold til kropp og sex, så det var deilig å legge studiene på hylla. Det var nærmest en ut av skapet-opplevelse da jeg hodestups bega meg inn i sex og samliv-bransjen, hvor jeg titulerte med selv som sexinspirator, som tross alt er en mer passende beskrivelse for hva jeg holder på med.

Som grunder av den lille erotiske nettbutikken Cpunktet.no, og via bloggen min hvor jeg skriver om hverdags-sex, har hovedfokuset alltid vært å inspirere, særlig kvinner, til å gjøre det beste ut av sexlivet sitt framfor å være så opptatt av alle andres. Glem naboen eller venninnen som tilsynelatende har det så fantastisk i senga. De fleste har det som regel bare helt greit, og er du ikke fornøyd går det faktisk an å gjøre noe med det.

Og det har jeg tenkt til å inspirere til hver eneste uke på KK.no. Neste gang skal det handle om orgasme. Det sies at vi damer trenger 20 minutters oppvarming før det går for oss, men det er vel ikke helt sant?

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på, eller om du har noen tips eller tanker om sex som du vil dele med KK.no sine lesere. Du kan så klart få være anonym, hvis du ønsker det. Det skulle bare mangle 🙂


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: