Deilig så lenge det varte

E+C=SantHva jeg gjorde på alle hjerters dag? Helt ærlig!?

Da mannfolket kom hjem fra guttetur søndag kveld, spiste vi pizza og hadde det skikkelig koselig inntil jeg slapp en brikke under dobbeltdyna … Da snudde han seg og sovna, haha!

Sånn feira vi Valentinsdagen. Heldigvis kjenner vi hverandre godt, og har man vært backpackere i India i sammen tåler man det meste. Dette og hvorfor det er så avgjørende med trygghet og tillit for at det skal gå for oss damer, kan du lese om i den nye spalten min hos KK.no her.

Les også: Sexekspertens orgasmetips som jeg skrev for KK.no her.

Foto: Astrid Waller

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top