Make love to the camera

Klinebilde_VGTV_2

Nå har jeg gjort det og. Jeg har klina med kameraet til VGTV.no.

Bakgrunnen for dette var at VG inviterte meg til å snakke om kyssing, og i den forbindelse måtte jeg jo demonstrere et saftig kyss, sånn jeg liker det. Jeg var spent på om det ville se digg ut på film, for jeg sleiker jo tross alt på en glassplate, men jeg ble fornøyd med resultatet, jeg. Bare klikk på bildet av jentene under, så ser du «Kyssetabben mange gjør» fra VGTV.no.

Konkurranse!
Har du forresten fått med deg at du kan vinne en fantastisk Womanizer Pro W500 som suger orgasmen ut av deg? Alt du trenger å gjøre er å si noe om orgasme. Les mer om hvordan du vinner Womanizer Pro W500 her.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

Scroll to Top