Klitorisfilmen du må se

Klitoris2Klitoris er som et isfjell. Det er bare tuppen vi ser på overflaten.

For å forstå hvordan klitoris virker, og hvilket nytelsespotensialet dette magiske kvinnelige organet har, bør du ta en titt på filmen hvor mitt store forbilde –  Betty Dodson – tegner og forklarer. Det er bare å klikke på pila på bilde under.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top