Test av vibrator på KK.no

Juhu! Sexleketøyene fra Cpunktet.no vant KK.no sin siste vibrator-test, og det gjør meg både stolt og glad.

Jeg legger mye av sjela mi i den lille nettbutikken min, som jeg driver helt på egenhånd, og da er det godt å få tilbakemeldinger på at jeg har de deiligste sexleketøyene.

Terningkast 6
Womanizer Pro W500 som som sutter deg til orgasme via pulserende trykkbølger vant ikke overraskende 1. plassen, men måtte dele denne med massasjeapparatet eller «traktoren» som jeg også kaller den heftige Doxy Wand Massager Vibrator. Dette er to helt ulike typer sexleketøy, men det de har til felles er at de gir orgasmer på løpende bånd.

Womanizer Pro W500
Womanizer Pro W500
Doxy Wand Massager Vibrator
Doxy Wand Massager Vibrator

Terningkast 5
Hele fire sexleketøy fikk terningkast 5, noe som er helt rått. G-punktvibratoren We-Vibe Rave, som er designet av venninna mi Line er en av disse, noe hun selvfølgelig også ble veldig glad for. En annen favoritt Fun Factory Moody G5, som er deilig å bruke både foran og bak, og som er kjempeanvendelig, fikk også terningkast 5.

Klitorisvibratoren og designobjektet JimmyJane FORM2 havnet og i denne klassen. Det samme gjorde den enestående Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator, som støter som en mann og gir dype deilige vibrasjoner.

We Vibe Rave duo
We Vibe Rave
Fun Factory Moody G5
Fun Factory Moody G5
JimmyJane Form 2
JimmyJane Form 2
Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator,
Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator

Terningkast 4
At Fun Factory Miss Bi rabbit vibrator bare fikk terningkast 4, overrasket meg litt, for denne er i mine øyne helt rå. Den har en super fasong og sitter som en smukk når du får den på plass. I tillegg til at den vibrerer kjempegodt. Svakom Emma Mini Wand fikk og 4. Journalisten fikk orgasmer «på rekke og rad», men hun savnet flere bruksområder … Vel, det er en klitorisvibrator til utvendig bruk. Ønsker man en annen form for stimuli bør man nok gå for en annen modell 😉

Fun Factory Miss Bi rabbit vibrator
Fun Factory Miss Bi rabbit vibrator
Svakom Emma Mini Wand klitorisvibrator
Svakom Emma Mini Wand klitorisvibrator

Terningkast 3
At den superfine designvibratoren Tenga Iroha Tori Klitoris vibrator bare fikk 3 skjønner jeg ingen ting av, men så skriver jo journalisten at hun i utgangspunktet ikke er superfan av sexleketøy, men liker det best «the natural way», så da sier det jo seg selv. Er man ikke interessert, så er man ikke det, og da blir det ikke god stemning. Å gi den trekk for at den enten vibrerer for svak, eller for sterk er og litt rart, for den har 5 ulike nivåer og håndtrykket bestemmer du jo selv 😉

Tenga Iroha Tori klitoris vibrator
Tenga Iroha Tori klitoris vibrator

Personlig veiledning
Når det gjelder valg av sexleketøy er det viktig å tenke over hva du syns er deilig, og hva slags stimuli du er på jakt etter. Trenger du en klitoris stimulator, eller en god vibrator for både klitoris og g-punkt, eller noe som kiler godt i baken?

Er du usikker på hva du skal velge kan du alltids kontakte meg, så hjelper jeg deg til å finne et sexleketøy som passer for deg. I mellomtiden kan du kjapt lese deg opp på en liten sexleketøy-guide som du finner her.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: