Les Misérabelt sexliv


– Når fremgangsmåten er 10 minutters intensiv puppeknaing, føler jeg meg til forveksling lik et gammelt sikringsskap.

For en tid tilbake spurte jeg leserne av denne bloggen om hvordan det sto til med sexlivet deres, når de hadde orgasme sist og om de fikk det med kjærestene sine. De som skrev til meg ville være med i konkurransen om å vinne Womanizer Pro W500. Tilbakemeldingene jeg fikk var varierte, akkurat som forventet.

Noen fikk ikke orgasme i det hele tatt, mens andre gikk det så det ljoma for – helst bakfra med en hånd på klitten, eller ved å ta kontrollen på toppen ved å gnikke og jukke mot mannekroppen. To gode gamle klassikere der altså

Men så var det en som ikke var så fornøyd, og det var hun som vant Womanizeren:

Hei, Cecilie!

– Jeg vil gjerne fortelle deg om mitt sexliv, som jeg personlig liker å kalle Les Misérables, akkompagnert av tittelsporet «On my own (even though he’s beside me)».  Jeg kan dessverre ikke fortelle deg om når jeg hadde orgasme sist, for jeg sliter litt med langtidshukommelsen. Men jeg kan med sikkerhet fortelle deg at jeg var alene.

Misforstå meg rett, jeg klager ikke på mine egne evner, der er hjulene godt smurt. Det er mer når det kommer til teamarbeidet at det begynner å knirke i maskineriet. Her er det åpenbart uenighet i fordelingen av arbeidsoppgavene, hvor han ofte klokker seg av vakt før alle arbeidsoppgavene er utført, og jeg da ser meg nødt til å måtte jobbe overtid.

Dette har tidligere blitt tatt opp i personlig utviklingssamtale, men kun forsiktig da undertegnede ikke ønsket å få inn sykemelding på grunn av for mye arbeidspress. Det har allikevel endt med at jeg ved flere anledninger har sett meg nødt til å innkalle til krisemøte, hvor det er blitt lagt frem grafer, samt utdelt tilsynelatende overflødig fagstoff om kvinnens psykologi og anatomi, med enkle basics som:

– Her finner du det – Slik bruker du det – Dette funker – Dette funker ikke.

Jeg kan herved bekrefte at det velkjente ordtaket «Du kan ikke lære gamle hunder nye triks» dessverre ser ut til å stemme, da denne hunden til tider sliter med korttids-hukommelsestap. Jeg kan bekrefte at selv om det ved flere anledninger har blitt gitt opplæring i at de erogene sonene trenger stimuli for at lyset skal bli slått på, ofte ikke ser ut til å bli notert ned.

Det fungerer heller dårlig når fremgangsmåten er 10 min intensiv puppeknaing, hvor jeg til tider føler meg forvekslet med et gammelt sikringsskap, etterfulgt av en 5 minutters lang sluttetappe der herrelaget alltid kommer irriterende tidlig i mål. Det er når herrelaget er kommet over målstreken, og som vanlig forter seg inn på badet for en avslappende dusj, at nettopp min solo performance starter. Jeg håper du forstår mitt problem.

Mvh Riding Solo 26

Det er jo ikke vanskelig å forstå at jenta er frustrert, men hvorfor starte samlivet med en som er så kjedelig og uinteressert, skrev jeg tilbake til den ensomme rytteren. Sex er som oftest limet i forholdet, men et godt forhold er igjen mye mer en det, noe hun selv oppsummerte så godt i svarmailen:

­– Jeg vet vel egentlig innerst inne hva jeg bør gjøre, for jeg lurer bare meg selv ved å tro at ting blir bedre, men så er det stadig så mange ting som gjør at man gir det en ny sjans. Samt at man også lar seg påvirke av utvendige faktorer som egentlig ikke spiller noen rolle for hvordan vi har det sammen. Som for eksempel:

  • Oh, jeg liker familien hans så godt  
  • Oh herregud, han har så koselige venner
  • Takk og lov for at han takler familien min, og ikke minst mamma
  • Hmm, han er jo egentlig veldig smart da

Samt ting som går på meg som f.eks:

  • Oh Guri, hva om jeg gjør det slutt og blir alene for resten av livet? Meg og kitten, hurra! Crazy old catlady in the making
  • Kanskje dette er det beste det kan bli?
  • Kanskje det bare er meg som er overdrevent trengende, overromantisk og unormalt kåt?

Jeg vet så godt hvordan hun har det. Been there, done that. Det er skikkelig dritt å være glad i noen når vesentlige ting ikke funker, selv etter at man har forsøkt å gjøre noe med det. Men noen ganger er bare oddsene dårlige, og da tenker jeg på noe en gammel engelskmann sa til meg en gang jeg var ulykkelig på grunn av kjærligheten:

«People never change you know, but remember … There is no such thing as the end of the world».

 

Til info: Denne teksten har tidligere vært publisert på KK.no


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: