Dildoen som finner G-punktet ditt

Laid D.1 G-punktGlem fingrene! Den norske design-dildoen «Laid D.1» finner G-punktet for deg deg.

Du tror det ikke før du har opplevd det, men jeg lover at det er sant, at dildoen laget av venninna mi Line, vil gi deg G-punkt orgasme. Du må bare være skikkelig kåt, så kåt at det nesten går for deg. Da er det bare å føre g-punkt dildoen inn, og vri litt på den til du får det rette presset mot G-punktområdet, og da går det av seg selv.

Les mer om dildoen med det rare navnet – Laid D.1 –  i nettbutikken min. Du får den både i silikon eller av stein. Begge er like deilige. Se bilde av den i stein nederst på siden.

Vibrator for klitoris og G-punkt og
Line har forresten designet denne vibratoren også – We-Vibe Rave – som har den samme fasongen som dildoen, men den vibrerer i tillegg, og det er noe klitoristuppen også kan like. Med denne får du to sexleketøy i ett og samme dødsdeilige produkt ;)

We Vibe Rave duo
We Vibe Rave
Laid D.1 Stone
Laid D.1 Stone

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top