Dildoen som finner G-punktet ditt

Laid D.1 G-punktGlem fingrene! Den norske design-dildoen «Laid D.1» finner G-punktet for deg deg.

Du tror det ikke før du har opplevd det, men jeg lover at det er sant, at dildoen laget av venninna mi Line, vil gi deg G-punkt orgasme. Du må bare være skikkelig kåt, så kåt at det nesten går for deg. Da er det bare å føre g-punkt dildoen inn, og vri litt på den til du får det rette presset mot G-punktområdet, og da går det av seg selv.

Les mer om dildoen med det rare navnet – Laid D.1 –  i nettbutikken min. Du får den både i silikon eller av stein. Begge er like deilige. Se bilde av den i stein nederst på siden.

Vibrator for klitoris og G-punkt og
Line har forresten designet denne vibratoren også – We-Vibe Rave – som har den samme fasongen som dildoen, men den vibrerer i tillegg, og det er noe klitoristuppen også kan like. Med denne får du to sexleketøy i ett og samme dødsdeilige produkt 😉

We Vibe Rave duo
We Vibe Rave
Laid D.1 Stone
Laid D.1 Stone

 


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: