Kinky sex på NRK P2

Kinky sex Ekko
Vi oppfordres til å leke mer i senga, åpne oss for egne og partners fantasier, kaste alle hemninger for å få mer ut av sexen og holde forholdet til partneren i live!

Hva med å prøve sex litt utenom det vanlige? Fetisjisme- å tenne seksuelt på pisker, sko, gravidemager, truser og bleier – det er ikke så uvanlig som vi kanskje tror, ifølge ny forskning. Men hvor går grensa for hva som beriker sexlivet, – og når er det på tide med en tur til psykologen?

Dette var tema da jeg var på Ekko – NRK P2 – sammen med Tore Holte Follestad, som er sexologisk rådigiver for Sex og Samfunn, og spesialist i klinisk psykologi, psykoterapi og klinisk sexologi, Sidsel Schaller. Journalist Ellen Wesche Guttormsen, var programleder.

Klikk på pila under og hør hele innslaget. Der møter du også «Alfa Female», som forteller om alt det spennende hun tenner på. «Alfa Female» sitter i styret til Smil Norge –  en frittstående og partipolitisk uavhengig interesse-organisasjon for sadomasochister og mennesker med interesse for BDSM / SM og fetisjisme.

Etter sendinga fikk jeg denne søte mailen fra en lytter:

– Hei, Cecilie! Jeg hørte deg i Ekko for noen dager siden. Jeg likte spesielt det du sa om han som fikk kjøpe strømpebukse av deg 🙂 Selv er jeg hektet på glatte boble jakker og har vært det helt siden jeg var liten. Synes det var utrolig snilt av deg å selge til han som likte strømpebukse, så takk for at du ikke ser ned på fetisjister 🙂

Med vennlig hilsen xxx

Ps:  Har du en glatt boble jakke eller boble vest som du vil selge? 🙂

Til opplysning så solgte jeg ikke strømpebuksene. Jeg ga de bort gratis.

Hør innslaget her:


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: