Sex og nonneliv på Sørlandet

tarapi-2
– Den kvinnelige orgasmen er altfor viktig for livskvaliteten til å overlates til bibelbeltets tåkeprat!

Dette skriver Lene Wikander i en bloggpost som jeg har fått lov til å legge ut her. Ingen skriver så kult som henne og det skriver jeg ikke bare fordi hun elsker Womanizer Pro, som jeg sendte til henne i posten. Lene som så herlig omtaler seg selv som «dama du aldri har drømt om å bli. Jeg er 46 år, singel, barnløs, frilanser, forfatter, skribent og eier ikke nåla i veggen» kan du lese mere av i bloggen «Tarapi», men først altså dette som er saksa direkte fra bloggen hennes:

Sexy sørlandet. Really?

Bibelbeltet er ikke hva det en gang var. Grimstad topper sexleketøy-statistikken i Agder! Juhu!

Jeg fikk nærmest sjokk da jeg åpnet Agderposten i går og så at mine hjembygdiginger på sørlandet handler sexleketøy for 53 prosent mer enn forventet av en by på den størrelsen.

Og Grimstad banker altså de øvrige sørlandsbyene langt ned i støvlene. Men der slutter også fremskrittet.

Agderposten bruker fortsatt et språk som hører hjemme i det strammeste hakket på bibelbeltets livreim.

Kristansand og andre byer som handler mye mindre sexleketøy, blir nemlig omtalt som «gode prektige forbilder».

Mens Grimstadfolk må «stå til rette» for sitt høye forbruk av det som konsekvent omtales som «kinky» leketøy.

Newsflash Agderposten: Du må være nonne i et Sibirsk kloster fire tusen mil fra folk og nærmeste wifi for å omtale sexleketøy som «kinky» i 2016!

Og selv nonner i dag har vel vett til å ta med seg en liten klitorisstimulator eller to inn på cella.

Selv om de er gift med Jesus, er det jo ingenting som skulle tilsi at han står tilbake for andre menn når det kommer til manglende kunnskap om kvinnens fremste lystorgan.

Som utflyttet sørlending vil jeg derfor benytte anledningen til å anbefale et aldeles himmelsk produkt jeg akkurat fikk i posten av sexpirator og nettbutikken Cpunktets innehaver; Cecilie Kjensli.

Siste orgasmeskrik på sexleketøysfronten er nemlig Womanizer. «Blogg om den hvis du liker den, la vær hvis du ikke gjør det», sto det på en lapp fra Cecilie. Vel, jeg ELSKER den!

Og når den attpåtil kom med en liten krystall som startknapp OG i leopardmønster, var jeg i hvert fall solgt. Womanizer er rett og slett den perfekte slikkemaskin og bør være et must blant alle moderne kvinners velværeartikler.

Teksten fortsetter under bilde

DSC00238

En klitorisstimulator med en vakumsugende teknologi som rett og slett ikke kan forklares, den må prøves. Dette er det mest geniale siden vibratoren kom!

Perfekt for bruk alene eller sammen med partner som forspill eller en rungende avslutning når man er lei av å kose og bare vil komme.

For let`s face it: Så lenge det finnes aviser som Agderposten, vil klitoris forbli et mysterium for mange.

Så da kan man jo like godt ta saken i egne hender. Den kvinnelige orgasmen er altfor viktig for livskvaliteten til å overlates til bibelbeltets tåkeprat, det er i hvert fall helt sikkert!

Les mer av O Store Lene Wikander i bloggen hennes Tarapi.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: