Ny bok! Sex fra Ah til Åh ….

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil
Sex fra Ah til Åh: Jeg har skrevet bok, og du er herved invitert til lanseringsfest!

Endelig er kokeboka for sexlivet her, smekkfull av oppskrifter med orgasmegaranti, og det må jo feires! Tirsdag 11. oktober blir det bobler, bokbad, sexleketøy-lotteri og overraskelser. Vi starter presis i 2. etasje på Internasjonalen i Oslo, så vær tidlig ute! Ta gjerne med en venn.

Bli med på feiringen sammen med dream-teamet bak boka: sexinspirator Cecilie Kjensli, journalist Caroline Korsvoll, illustratør Hanne Løvdal og Aller Forlag, som med glede utgir denne viktige boka. Ingeborg Heldal er bademester, og DJ Smith skaper heit stemning, så denne hverdagsfesten vil du ikke gå glipp av!

Årets julegave – til hele familien
Boka er årets julegave til alle som har sex – eller skulle ønske de hadde det. Den er bør dessuten stå i bokhylla til de som har tenåringer som skal bli neste generasjons elskere ;) Du kan selvsagt kjøpe signerte utgaver av boka til en hyggelig pris på høstens morsomste fest!

Mer om boka
SEX fra Ah til Åh … er en sex-kokebok både for deg som liker det mildt og for deg som foretrekker det hot i senga, og som i de fleste andre kokebøker, får du menytips til både kjappiser og gourmetsex. Du får selvfølgelig også gode ideer til hvordan du kan pimpe opp hverdagssexen – det er tross alt den vi har mest av! Og selve rosinen i pølsa: Oppskriftene har orgasmegaranti!

Boka er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier fra Cecilie selv. Boka gir også svar på spørsmålene du lurer mest på:

  • Hvordan få orgasme under samleie, eller i det hele tatt?
  • Hvilke stillinger funker best?
  • Hvordan gir jeg partneren uforglemmelig munnsex?
  • Hvilke sexleketøy er deilige?
  • Og hvordan kan jeg introdusere dette i forholdet?
  • Sist, men ikke minst; hva i huleste gjør jeg når sexpartneren gjennom de siste 20 årene skal byttes ut med en ny?

Boka er skrevet med glimt i øyet. For sex skal jo være gøy!

Meld deg på lanseringsfesten for Sex fra Ah til Åh her

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top