Savner du orgasme? Dropp samleiet!

Ekko

De færreste damer får orgasme under samleiet, så hvorfor streve etter noe som gjør at man blir frustrert og lei?

I forbindelse med utgivelsen av boka Sex fra Ah til Åh … har jeg vært på Ekko, flaggskipet til NRK P2, og snakka om akkurat dette. Jeg mener at samleiet er en avdanka og umoderne måte å ligge sammen på. Hvorfor holde på med penetrering hele tiden, når det er så mye annet deilig man kan gjøre? Bente Træen, professor i psykologi og seksualforsker, som og er med i programmet er ikke uenig i dette. Det er heller ikke Tore Holtet Follestad, sexologisk rådgiver for Sex og samfunn. Bare innslaget fra arkivet om to jenters tanker og forventninger rundt opplevelsen av seksuell debut, eller rettere sagt samleie, sier jo sitt. Klikk på pila og hør innslaget her:

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top