Savner du orgasme? Dropp samleiet!

Ekko

De færreste damer får orgasme under samleiet, så hvorfor streve etter noe som gjør at man blir frustrert og lei?

I forbindelse med utgivelsen av boka Sex fra Ah til Åh … har jeg vært på Ekko, flaggskipet til NRK P2, og snakka om akkurat dette. Jeg mener at samleiet er en avdanka og umoderne måte å ligge sammen på. Hvorfor holde på med penetrering hele tiden, når det er så mye annet deilig man kan gjøre? Bente Træen, professor i psykologi og seksualforsker, som og er med i programmet er ikke uenig i dette. Det er heller ikke Tore Holtet Follestad, sexologisk rådgiver for Sex og samfunn. Bare innslaget fra arkivet om to jenters tanker og forventninger rundt opplevelsen av seksuell debut, eller rettere sagt samleie, sier jo sitt. Klikk på pila og hør innslaget her:


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: