Kokkekurs i sex

Dagsavisen

Lurer du på hva som gjør meg lykkelig, eller hva jeg missliker mest ved meg selv? Les her hva jeg svarte Dagsavisens eminente journalist, Sissel Hoffengh, da hun spurte.

Teksten er hentet fra Dagsavisen sin spalte «Navn i nyhetene».

Grattis med den nye boka – «Sex fra ah til åh» – den kalles en sex-kokebok. Handler det om å grise med maten?

– Haha, nei den gjør ikke det. Dette er en feelgood bok for sexlivet proppfull av oppskrifter med orgasmegaranti, men som med alle andre kokebøker oppfordrer vi til eksperimentering, for vi liker det jo alle på litt forskjellig vis. Du får grundige tips til hverdagssexen og gourmetsexen, så det er bare å følge oppskriften hvis du er usikker de første gangene. Ikke glem å smake deg fram underveis. Og det er så klart lov å bruke fingrene som redskap.

Boka kommer med orgasmegaranti. Betyr det at det er mulig å få pengene tilbake dersom den ikke tilfredsstiller?

– Ja det er klart. Vi holder det vi lover! Men øvelse gjør mester, så det gjelder å prøve noen ganger før man gir opp, og kanskje starte med noen enkle appetittvekkende hverdagsretter, og vi oppfordrer til nye vrier på gamle varianter, som at man ikke bør være så opphengt i selve samleiet som hovedretten.

Hvordan kom det seg til at du bestemte deg for å lage boka?

– Jeg liker utfordringer, og siden jeg kunne få med journalistvenninna mi, og superwoman Caroline Korsvoll på prosjektet, så sa jeg selvfølgelig ja under forutsetnin om at den måtte ha mange flotte illustrasjoner, noe den fikk. Lovedales Studio (Hanne Løvdal) har gjort en kjempejobb.

Hvilken bok har betydd mest for deg?

– «Balansekunst» av Rohinton Mistry. Jeg har vært mye i India, i Goa, og har slukt alt som er av romaner fra India, for dette er jo en fin måte å bli kjent med landet på. Da jeg var ferdig med boka gråt jeg. En annen viktig bok har vært «Anything you want» av Derek Sivers, en amerikansk nettbutikkgründer, som ble stor enda det ikke var meningen. Jeg har ingen drøm om å bli stor, men heller tilby personlig service på Cpunktet.no for de fleste vet jo så lite om sexleketøy, så da kan de heller spørre meg.

Hva gjør deg lykkelig?

– Å kose med mannen min Espen, og råne rundt på fjorden med familie og venner. Drikke vin i det oppblåsbare boblebadet enten det er sol eller regn. Og kjøre fort på ski, eller kule’n under en parasoll på en deilig strand hvor alt handler om å planlegge neste måltid.

Hvem var din barndomshelt?

– Jeg hadde flere. Det var den tidligere SV politikeren Hanna Kvanmo, tegneseriefiguren Modesty Blaise som tok rotta på alle gangsterne, Madonna og søstera mi.

Hva misliker du mest ved deg selv?

– Det er ikke mye, haha. Vi har alle våre feil, og det er jo greit for perfekt er jo kjedelig.

Hva gjør du når du skeier ut?

– Jeg er veldig glad i fest og moro, og kan dundre på i timevis uten å bli knekt dagen der på, selv om det selvfølgelig kan skje. Vi har gode partygener i familien, tre generasjoner hvor alle har lakenskrekk. For øvrig er «utskeielser» et lite brukt ord for meg, for jeg har laget meg en ganske så fri tilværelse og kan som regel gjøre som jeg vil.

Hva er du villig til å gå i demonstrasjonstog for eller mot?

– Stop faking! Tenk at så mange damer faker orgasme. Jeg har gjort det så klart jeg og da jeg var yngre og ikke visste bedre, men det er jo bare et helt utrolig kvinnelig fenomen. Det er derfor jeg har skrevet boka «Sex fra Ah til Åh». For det er på tide å banke inn i hodene på folk at samleie er godt, men klitorisstimulering er bedre, men dessverre så er det sånn at definisjonen på sex fremdeles er samleie.

Er det noe du angrer på?

– Det hender at jeg tenker på at jeg burde ha fullført hovedoppgaven/masteren min i sosiologi, i og med at alt var klart men jeg sleit med det akademiske språket. Jeg skulle jo bare ha hyra en flink student til å skrive den for meg, men det tenkte jeg ikke på da. Men dette plager meg ikke. Jeg forsøkte en gang å ta det opp igjen, men sovna med en gang jeg åpna læreboka, så viktig var det for meg.

Hvem ville du helst stått fast i heisen med?

– Med eller uten lyset på? Det er det samme for meg, for jeg liker å henge med de fleste så lenge de lukter godt.

 

Kjøp «Sex fra Ah til Åh …» her

 


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: