Orgasmer på direkten

God morgen Norge

Mannfolk er så lettlurte, eller kanskje bare later de som?

– La oss ta bilde i sammen med bøkene våre, sa jeg for å komme tett innpå Drillo, på God Morgen Norge. Drillo skulle snakke om geografi og høyden på fjelltopper, og jeg om årets ”Hel ved”, altså den nye boka mi. For å imponere ramsa jeg opp bergartene til Kolsåstoppen, og det funka. Jeg pugga dem da jeg kom opp i geografi muntlig i 1. gym, og merkelig nok husker jeg dem enda, sikkert fordi læreren vår var kjekk.

I studio snakket jeg med Erik Thorstvedt og Vår Staude. De kom forresten innom sminken og håndhilste og tok en snap av det jeg hadde med meg i veska. Hva det var kan du du se i klippet som ligger nederst på siden, eller så kan du lese mer og eventuelt kjøpe i-Scream Vibrator av Shiri Zinn her. Det var god stemning i studio, og det var utrolig hyggelig at programlederne var så uredde når det gjaldt å snakke om sex. De pleier nemlig ikke å være det.

Se innslaget fra da jeg var på God Morgen Norge her:

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

Scroll to Top