Orgasmer på direkten

God morgen Norge

Mannfolk er så lettlurte, eller kanskje bare later de som?

– La oss ta bilde i sammen med bøkene våre, sa jeg for å komme tett innpå Drillo, på God Morgen Norge. Drillo skulle snakke om geografi og høyden på fjelltopper, og jeg om årets ”Hel ved”, altså den nye boka mi. For å imponere ramsa jeg opp bergartene til Kolsåstoppen, og det funka. Jeg pugga dem da jeg kom opp i geografi muntlig i 1. gym, og merkelig nok husker jeg dem enda, sikkert fordi læreren vår var kjekk.

I studio snakket jeg med Erik Thorstvedt og Vår Staude. De kom forresten innom sminken og håndhilste og tok en snap av det jeg hadde med meg i veska. Hva det var kan du du se i klippet som ligger nederst på siden, eller så kan du lese mer og eventuelt kjøpe i-Scream Vibrator av Shiri Zinn her. Det var god stemning i studio, og det var utrolig hyggelig at programlederne var så uredde når det gjaldt å snakke om sex. De pleier nemlig ikke å være det.

Se innslaget fra da jeg var på God Morgen Norge her:


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: