Cecilies beste orgasmetips

Orgasmetips

Hva er dine 5 beste orgasmetips?, ville KK.no gjerne vite i forbindelse med lanseringen av feelgood-boka Sex fra Ah til Åh … som ble lansert i forrige uke.

Jo, det skal du få vite. Det er ikke så vanskelig. Alene, altså.

1. Lås døra! Sørg for å være alene hjemme helt uten forstyrrelser så du kan ha en skikkelig deilig stund for deg selv.

2. Ta en dusj, lukk øynene og kjenn varmen fra vannstrålene som treffer hode, nakken og som sildrer nedover brystvortene, magen, vulva, og rumpa. Tenk på en du synes er deilig, og lek med vannstrålen også på klitoris.

3. Hvis det ikke har gått for deg allerede, kryper du under dyna og finner fram til en erotisk novelle, eller en småsnuskete film på nett. Trenger du ikke slik inspirasjon, lukker du øynene og ser for deg en deilig elsker eller flere som akkompanjerer deg i senga.

4. Stryk deg over kinnet, og sug på fingrene. La de varme hendene beføle deg slik du selv liker å bli tatt. Gå omveier og ikke rett på sak.

5. Tapp forsiktig med fingrene på klitoris, og hold litt tilbake. Fungerer dette dårlig, øker du trykket eller tar en snarvei med vibrator. Når du kjenner at det er like før det går for deg, lar du fingrene gli inn for å kjenne hvor myk, glatt og varm du er. Vil du avslutte med en dyp og inderlig orgasme, er det best å bruke en G-punkt-dildo. Fingrene finner ikke fram alene, men med en anatomisk utformet godsak er det faktisk en smal sak. Det er ikke juks å ha fingrene på klitoris i tillegg. Det er faktisk nødvendig for de fleste.

Vil du ha flere gode tips og ideer for hvordan booste orgasmene og sexlivet?

Kjøp «Sex fra Ah til Åh …» her

Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: