6 vanlige spørsmål om sex

bokkyssHva er det folk lurer mest på, spurte Side2.no meg i forbindelse med at jeg har utgitt bok, og feirer 15 år som sexinspirator. Jo nå skal du høre …

Denne saken var først publisert på Side2.no / Nettavisen.no.

Cecilie Kjensli er for tiden ute med boken «Sex fra Ah til Åh» – en kokebok for sexlivet, og her er de vanligste spørsmålene hun får.

Orgasme er noe både menn og kvinner er mest opptatt av. Og så er det dette med G-punktet, da.

– For damer er det vanskelig å nå det såkalte G-punktet om du ikke har veldig lange fingre. Da er det bedre å bruke et leketøy eller en dildo, om du vil kalle det det.

– Men G-punktet er også noe som menn ofte er veldig fiksert på. De vil være superelskere og gjøre alt de kan for at dama skal ha det bra. Men mitt råd er at de må slutte å jakte på G-punktet.  I alle fall om det stresser dama, sier Cecilie Kjensli til Side2.

Av yngre mennesker, og særlig unge kvinner, kommer ofte spørsmål om analsex opp.

– Da pleier jeg å svare dem at da kan du spørre om han har lyst til å ha det selv. Det er ingenting i veien med å ha det om man har lyst, men både menn og kvinner har jo rumpehull, sier Kjensli.

Her er de vanligste spørsmålene Cecilie Kjensli har fått gjennom 15 år:

«Jeg finner ikke g-punktet?»
– Det er fordi det ikke er et punkt, men et område på baksiden av klitorishodet, altså innvendig. G-sonen, som er en bedre betegnelse, svulmer opp når du er skikkelig, skikkelig opphisset, og det enkleste er å bruke et anatomisk utformet sexleketøy for å finne det, hvis du ikke har en med god fingerteknikk i nærheten.

«Hvordan har man analsex? Kjæresten vil, men jeg er litt skeptisk.»
– Analsex er en egen gren, for viderekommende og for de som har lyst så klart. Dere har jo begge rompehull, så du kan spørre om han har lyst til å få noe inn der? Hvis ikke, hvorfor skal du? Denne formen for sex kan være kjempedeilig, men og helt forferdelig hvis du ikke vet hva du gjør. Stikkordet er mye tid og masse glid.

«Hjelp! Jeg får ikke orgasme?»
– Onanerer du, spør jeg da. Hvis nei, må du begynne der. Hvis ja, så lærer jeg bort ulike teknikker.

«Hvorfor får jeg ikke orgasme når vi ligger sammen?»
– Får du det alene? Hvis nei, må du begynne der. Hvis ja, da må du vise typen eller dama di hvordan du virker. Du må legge sjenansen til side, og gutse litt. Gevinsten er et godt sexliv.

«Dama mi får ikke vaginal orgasme. Hva bør jeg gjøre?»
– Får hun orgasme i det hele tatt? Hvis ja, supert! Slutt å stresse med vaginalorgasme. Nesten ingen får det, så gjør heller masse annet deilig i sammen. Det betyr ikke at dere skal droppe penetrering, men ikke ha så fokus på innvendig stimuli bare.

«Hvordan skal jeg få kjæresten til å bli mer leken i senga?»
– Vi har lett for å tro at den andre ikke vil være med på leken, på grunn av vår egen sjenanse. På denne måten demper man hverandre, eller holder hverandre nede, uten at det er meningen, men det blir ofte resultatet. Når man først ligger der naken så er tiden inne for å forsyne seg godt, og kose seg masse. Ingen går på julebord for å spise en liten salat heller.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: