Orgasmeløst samleie

parkyss
– Sannheten er at det på en måte er anatomisk umulig for de fleste kvinner å komme ved kun penetrering.

De fleste av oss forbinder dessverre kun god sex med orgasme, og klarer du ikke komme er det noe galt med deg – men slik er det ikke! Tvert i mot er det langt fra uvanlig at kvinner ikke alltid klarer å komme, og om man kommer eller ikke er ikke nødvendigvis avgjørende for sexen.

Denne saken var først publisert på KK.no

– Det er ikke så uvanlig for kvinner å ikke få orgasme under samleie hvis det kun handler om penetrasjon. De aller fleste kvinner er avhengige av klitorisstimulering for å få orgasme, og vil ha problemer med å komme i mål under selve samleiet om ikke klitoris blir stimulert samtidig, forteller Trude Slettvoll Lien, sexolog ved Sex og Samfunn til KK.no

– Mange kvinner og menn har en forestilling om at samleiet ikke er perfekt om de ikke kommer samtidig med partner. Ikke så vanlig at det skjer, og kanskje heller ikke så viktig i grunnen.

Slettvold Lien får støtte fra sexinspirator og eier av den erotiske nettbutikken Cpunktet.no, Cecilie Kjensli, som i høst kom ut med boken «Sex fra Ah til Åh», som også understreker at det er mer vanlig enn uvanlig at kvinner ikke kommer under samleie.

– Det er rart at vi skal tenke på det som uvanlig å ikke komme under vanlig penetrativt samleie, for det er jo akkurat det som er det vanlige, og ikke komme altså. De fleste damer får ikke orgasme ved inn ut stimulering av vagina, men siden vi synes det er vanskelig å snakke om, deles heller ikke denne erfaringen oss kvinner i mellom, og derfor holder vi på uten å komme i mål, som om det skal være helt greit, forklarer Kjensli og legger til:

– Menn kommer hver gang på denne måten. Det antas at kun 25 prosent av damer gjør det, så da sier det seg jo selv egentlig hvor uheldig denne kombinasjonen er for oss.

– Mange syns det er deilig med kosen, opphisselsen, nærheten og intimiteten

Ifølge Kjensli har vi en tendens til å tro at den ultimate formen for sex og orgasme er når vi kommer under standard samleie, mens sannheten derimot er en helt annen.

– Sannheten er at det på en måte er anatomisk umulig for de fleste kvinner å komme ved kun penetrering. Samleie kan likevel være deilig, men de fleste kommer ikke på den måten, så derfor må man enten stimulere klitoris samtidig ved hjelp av fingre eller en vibrator, som er det enkleste, eller så får man ha mer alternativ sex. Husk: Sex må jo ikke ende i «samleie» hver gang.

– Så det er ikke slik at man nødvendigvis må komme for at man skal føle at samleiet er tilfredsstillende? 

– Man må ikke komme hver gang man har sex, selv om vi kvinner faktisk kan det om vi vil. Med en hendig vibrator blir alt helt ukomplisert faktisk. Fordi kjønnsorganet vårt er såpass komplisert i forhold til mannens, og fordi vi dessverre fremdeles er såpass sjenerte på mange måter, og usikre, så vil vi fortsette å ligge med menn på deres premisser. Ikke fordi mennene bestemmer, men fordi vi lett blir med på det som funker for dem, enda det ikke funker så bra for oss.

Se de bestselgende sexleketøyene i nettbutikken min her. Kontakt meg gjerne om du trenger personlig veiledning.

ANNONSE:

Hva med å skjemme bort deg selv eller en du er glad i?
I denne fine gavepakken får du boka mi med personlig hilsen, den superdeilige vibratoren Fun Factory Moody G5, og et lekkert oppbevaringsetui designet av Karim Rashid. Du sparer kr. 187,- hvis du går for denne løsningen, og bare det er jo litt gøy! Kjøp gavepakken her.

 


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: