Årets sextrender


Få kjæresten din med på leken også, så blir det ikke så kjedelig å holde seg innendørs i kulda og vente på at våren skal komme.

Sex er i fokus som aldri før, og svært mange av oss har blitt riktig så opptatt av å tilføre sexlivet det lille ekstra for å få den nyforelskede gnisten tilbake – for hallo, hvem vil vel ikke det?

Saken er tidligere publisert på KK.no.

I fjor skrev vi om hvordan det å blant annet ta ansvar for egen nytelse ville bli en av de hotteste trendene for 2016. Men hvilke sextrender vil egentlig skyte fart i 2017? Ekspertene har gitt oss svaret på hva de tror vil fange interessen vår!

Vi lar oss fortsatt inspirere av «Fifty Shades of Grey»

Dorthea Berge, som er nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet, tror 2017 kommer i stor grad til å være preget av «Fifty Shades of Grey».

– Den nye filmen har premiere i februar (se den offisielle traileren nederst på siden), og vi har all grunn til å tro at denne kommer til å bli en like stor suksess som forgjengeren. Vi ser at mange allerede gleder seg til premieren, og at flere av kinoene allerede har startet billettsalget- over to måneder i forveien!

– «Fifty Shades»-bølgen som skylte over oss i 2015 brakte med seg en lekenhet og en vilje til å prøve nye ting på soverommet. Dette tror vi kommer til å fortsette i 2017, om ikke i enda større grad.

Ja, «Fifty Shades of Grey» har gjort bondadge stuerent, og mange ønsker å krydre sexlivet ved hjelp av håndjern, pisker og blindfolds. Ifølge Berge pirrer slike bøker og filmer nysgjerrigheten vår, og gjør oss mer lysten på å eksperimentere.

– Det handler ikke nødvendigvis om dominans og bondage, men at erotiske fortellingen setter fantasien i gang, sier hun.

Cecilie Kjensli er sexinspirator, innehaver av den lille erotiske nettbutikken Cpunktet.no og forfatter av boken «Sex fra Ah til Åh». Hun tror i likhet med Berge at «Fifty Shades»-bølgen vil blusse opp.

– Filmen får masse oppmerksomhet, og folk har utvilsomt en lengsel mot spennende sex og heftig romantikk, uten at alle vil ta av på BDSM-fronten. Det er jo det som er så fint, at i fantasien har du kontroll over alle handlinger, så derfor kan du få det akkurat som du vil.

– Få kjæresten din med på leken også, så blir det ikke så kjedelig å holde seg innendørs i kulda og vente på at våren skal komme, sier hun.

Analsex har kommet for å bli 

Begge ekspertene mener også at analsex vil være hot, hot, hot i 2017.

– Over halvparten av nordmenn oppgir at de har hatt analsex, og vi ser på tallene at salg av anale leketøy fortsetter å øke. Leverandørene har fulgt etter og det kommer stadig flere leketøy tilpasset analt bruk, som analplugger med diamanter i enden, og analt glidemiddel og så videre, sier Berge.

Kjensli minner imidlertid om at analsex er for viderekommende, altså for de som er mer eksperimentelle, nysgjerrige, og trygge på hverandre.

– Det er ikke noe man driver med på første date, om jeg kan si det sånn. Analsex er digg hvis du vet hva du gjør, og det trenger ikke innebære at man skal ha hele stasen langt opp i ra-ta-ta.

– Hvis mannen er så hypp på å utforske dette, så spør om ikke han er klar for å teste ut det samme. Det handler jo om å gi og få, og dele nytelsen i sammen, så ikke gjør noe du ikke her lyst til, for det går nettopp ut over lysten, sier hun.

Kjøp Fifty Shades-sexleketøy i nettbutikken til Cecilie Kjensli her.


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: