Sex og kronikerliv

Sex eller søndagstur?

Det høres kanskje rart ut å måtte velge mellom sex eller en koselig søndagstur, for lar ikke dette seg kombinere? Jo det gjør det, for de av oss som er friske. Sånn er det ikke alltid for kronisk syke, og dette har jeg vært og snakket om på Ekko – NRK P2.

På bilde ser du oss som var med i programmet. Hun til høyre er revmatiker Liss Mona Røste, og han til venstre er overlege Roy Nystad, som er spesialist på nevrologi og kroniske sykdommer. Klikk på bilde under, så kan du høre hele innslaget her.

Bli med på Revmatikerdagen
Den 15. mars er den nasjonale Revmatikerdagen, og over hele landet settes muskel- og skjelettplager på dagsorden. Noen av arrangementene vil følge årets tema: Helse, seksualitet og samliv. Selv skal jeg være med på «Webinar om sex, samliv og kronisk sykdom» på «The Thief» i Oslo. Det kan du og hvis det er flere ledige plasser. Arrangementet er gratis. Alternativt kan du se det på nett.

Les mer om Revmatikerdagen på Norsk Revmatikerforbund (NRF) sine nettsider.


av

Tags:

%d bloggere liker dette: