Ny klitorisvibrator-favoritt

Tickler Snazzy Smooth Operator er designet av gudfaren innen sexleketøydesign, Eric Kalén.


Wow! Denne vibratoren er jo bare helt genial!

Klitorisvibratoren “Snazzy Smooth Operator” fra det svenske sexleketøymerket ”Tickler” ploger seg mykt inn mellom kjønnsleppene og kiler klitoris fra begge sider, toppen inkludert. Kjør den fram og tilbake, eller hold den over klitoris, mens du rugger Snazzy fra side til side. Fører du den litt lenger, kan du presse tuppen inn mot vaginaåpningen, samtidig som du klemmer rytmisk til med underlivet – herlig!

Bruk den sammen med en partner når dere holder på, eller alene i dusjen for å få en god start eller en deilig avslutning på dagen: Hold den gjerne på plass med lårene mens du såper deg inn, rotér med hoftene og nyt de gode vibrasjonene, som vil kunne ta deg til topps innen sjampoen er ute av håret.

Saken fortsetter under bildet.

Klitorisvibratoren har den råeste motoren – og er så full av oppladbar energi – at du vil gå av med et smell!

Vibratorenes Tesla
“Snazzy Smooth Operator” gir dype og heftige vibrasjoner, og har den råeste motoren et sexleketøy av denne typen kan ha. Og uten å støye. Snazzy er oppladbar og like sexy som en Tesla, byr på variabel hastighet og forskjellige vibrasjonsmønstre, og en annen veldig god egenskap er at den er intuitiv og enkel å forstå. Den er dessuten laget av utsøkte materialer, noe som gjør denne lille klitorisvibratoren til et tvers igjennom helstøpt og godt gjennomtenkt produkt.

Snazzy Smooth Operator er laget med så mye omtanke og lidenskap, og er så full av oppladbar energi, at du vil gå av med et smell som selv Lothepusen ville like.

Klitorisvibratoren Snazzy er minstemann i den nye Smooth Operator-serien til det svenske merket Tickler, som inntil nylig lagde rimelige, men allikevel stilfulle leketøy, til førstegangsvelgeren. De andre to medlemmene av denne nye premiumfamilien, er G-punktvibratoren “Rebel”, som utfører oppdraget på en utsøkt måte, den òg, og elegante “Classy” som – slik navnet antyder – er en klassisk og enkel vibrator.

Alle de tre vibratorene i denne serien er i diskré farger og kommer i fine esker. En liten silkepose til oppbevaring av denne pirrende godsaken, pluss lader, følger naturligvis med, noe som gjør det ekstra gøy å gi bort en av disse i gave.

Saken fortsetter under bildet.

Klikk på bilde for å lese mere om Tickler sine Smooth Operators

Design-pioneren Eric Kalén
Mannen bak disse stilfulle og hemmelige agentene, som alltid er klare for et tilfredsstillende oppdrag, er gudfaren innen sexleketøydesign, svenske Eric Kalén. Eric er pioneren som utfordret den stereotype måten å tenke sexleketøy på, da han tidlig på 2000-tallet satte standarden for hvordan slike leketøy kan utformes, ved å tilføre dem et sårt etterlengtet, moderne og stilrent skandinavisk design.

Opprinnelig hadde Eric tenkt å bli gullsmed, men ved en tilfeldighet søkte han på Konstfack – University College of Arts, Crafts and Design – i Stockholm. Ikke bare kom han inn, men han ble stjerneelev og fikk stipendium for beste eksamensarbeid ved endt studium. I 2000 fikk han også stipendiet “Utmärkt Svensk Form” for beste industridesign-prosjekt i Sverige.

Eric har årelang erfaring med design, utvikling og produksjon innen sexleketøyindustrien. Han var blant annet en av gründerne bak luksusmerket “LELO”, og som deres sjefdesigner skapte han flere ikoniske vibratorer som raskt ble bestselgere verden over.

Saken fortsetter under bildet.

“Gudfaren” innen sexleketøydesign, svenske Eric Kalén

Sex- og designmuseer
Ekstra gøy er det at flere av produktene til “vibratorenes Philippe Starck”, som franske ELLE Magazine i sin tid omtalte Eric som, er representert på forskjellige sex- og designmuseer rundt om i verden, deriblant MOMA i New York.

Sexleketøyene hans har vunnet flere internasjonale designpriser, men det viktigste og aller beste er selvsagt at de har gitt millionvis av frydefulle orgasmer til kvinner verden over.

Kjøp Tickler Snazzy Smooth Operator HER.

Den perfekte gaven til deg selv, eller til en som fortjener den. Klikk på bildet og kjøp Snazzy Smotth Operator i nettbutikken min nå.

 


av

Tags:

%d bloggere liker dette: