Singles Day for uforpliktende sex?


Singeldagen er ikke en trøstedag for ensomme. Det er en feiring av friheten, det selvstendige livet, og kanskje tilfeldig sex?

Er du singel eller skulle du ønske at du var det? Selv har jeg en samboer. Jeg elsker han over alt på denne jord, men jeg legger ikke skjul på at jeg gjerne skulle vært singel av og til. Kan du tenke deg hvorfor? Det skal jeg komme tilbake til, men først litt mere om bakgrunnen til den nye merkedagen – Singles Day – eller Singeldagen om du vil.

Singeldagen begynte som en spøk blant kinesiske universitetsstudenter på 1990-tallet, og er en feiring av nettopp alle single. Datoen 11. november, eller 11.11, er ikke tilfeldig. Den ble lagt til denne datoen, fordi tallene i datoen har fire en-tall. Dagen feires ved at single venner inviterer til fest, eller en tur ut. Alle må betale for seg selv, for å markere at en står på egne ben, så festen blir på enmåte et hyggelig spleiselag. Du kan selvfølgelig arrangere en «blind date»-fest for dine single venner i stedet, hvor alle som kommer må ta med en ledig venn. Kanskje noen finner en å hooke opp med – bare for en kveld eller kanskje hele livet.

Men tilbake til hvorfor jeg savner singel-livet. Her er får du et utdrag fra boka mi Sex fra Ah til Åh … som ikke bare inneholder mange deilige sextips, men også personlige historier som denne:

Når familien spør hva jeg ønsker meg til jul og bursdager, vet jeg nesten aldri hva det skulle være, for jeg har jo det meste. Jeg kan liksom ikke si ett rom til, en større leilighet eller en ny bil, for det er uoppnåelig. Men det er vel kanskje det eneste jeg virkelig ønsker meg, bortsett fra fred på jord da.

Mannen min har nesten slutta å spørre om hva jeg ønsker meg. Han pleier heller å spørre om jeg tror jeg får noe fint, for her i huset kjøper jeg gavene selv, og gir regninga videre til han. Det er ikke veldig romantisk, men sånn funker det altså her. Han hater å gå i butikker, men en gang fikk jeg overraskende nok en redningsvest en uke før jul, og det trengte jeg faktisk. Men han kunne jo ha venta med å gi meg den på julekvelden …

Så da julen nærmet seg i fjor kunne jeg selvfølgelig ha ønsket meg nye klær, eller øredobber, men det jeg har hatt mest lyst på det siste året er en singelperiode. Så da julegavepraten kom foreslo jeg at jeg kanskje kunne få en måned på Tinder, bare for spenningas skyld?

Vi lever ikke akkurat i et åpent forhold, men for oss er det ikke krise om vi skulle ”gå på en smell”, som en rampete venninne av meg kaller det å ligge med noen, fordi sjansen og fristelsen ble for stor. Forholdet vårt tåler en støyt, og veltes ikke av tilfeldig sex med noen man ikke har følelser for, men derfor må man ikke ha seg med den samme flere ganger.

Sist jeg var singel var i nett-datingas spede barndom. Folk var så feige at de ikke en gang la ut bilder, så det funka ikke for meg. Det endte som vanlig med at jeg plukka opp mennene på bar. Når jeg nå ser venner sveipe rundt på Tinder ser det jo unektelig litt gøy og fristende ut. Og hvis du ikke tror det så kan du faktisk finne deg en kjæreste der. En venninne fikk både pult, samboer og barn på grunn av den appen, så alt er mulig. Men først og fremst fungerer vel Tinder som en uforpliktende app for å hooke opp, for oss som syns sex uten følelser også kan være deilig.

Men tilbake til gaveønsket mitt. Hvis det var tilfeldig sex jeg ville ha til jul, så var det helt greit for mannen i mitt liv.

– Men da skal jeg ha det samme, sa han med et frekt lite smil.
_____

Siste nytt fra Cpunktet.no

Nå har jeg fått inn mange deilige nyheter i nettbutikken min. Sjekk ut denne fine klitorisvibratoren Desire Blooms fra den nye serien Fifty Shades Freed som vist på bilde under. Eller se alle de nye og fine sexleketøyene jeg har plukket ut for deg her.

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top