Sexleketøy og dobbeltmoral


– Hei, FINN! Er det fordi sexleketøyet er nytt og ikke brukt, at dere har stoppet annonsen min?

I forrige uke lagde jeg en søt annonse på finn.no, for et deilig intimprodukt for kvinner, bedre kjent som Womanizer, etter at jeg hadde blitt gjort oppmerksom på at det lå en annonse for et tilsvarende produkt ute. Salget ble begrunnet med: ”Kjøpt som gave – skivebom. Brukt kun én gang!”

Ville du ha kjøpt et brukt sexleketøy til deg selv eller noen du er glad i? Produktet er helt rått, men brukt? Hvis jeg hadde arva det etter venninna mi, hadde det vært greit 😉

Jeg liker kampanjen til FINN, om at gaver er like bra brukt, men det passer jo ikke for alle presanger. Jeg opprettet derfor annonsen ”Ikke alle julegaver er #likebrabrukt”, for å promotere en helt ny Womanizer, som faktisk er skikkelig bra! Dette likte FINN dårlig. Les annonseteksten lengere ned på siden.

Etter noen dager fikk jeg beskjed fra FINN om at de ”stopper annonser med tekst eller bilder som oppfattes som klart useriøse, eller som kan være støtende for andre brukere”.

Det var litt rart. Konkurrenten min promoterte for noen år siden lignende produkter, og det gikk helt fint. Kunne problemet være at jeg solgte helt nye saker?

– Vi tillater ikke salg av sexleketøy på FINN, derfor er denne annonsen stanset, fikk jeg til svar.

– Hvorfor ikke det? Det er ikke forbudt å selge sexleketøy, og jeg ser det ligger andre annonser ute hos dere, hvor den ene faktisk er bruk brukt? fortatte jeg.

– Det er fordi det er mange som finner slike produkter støtende. I tillegg er det mange mindreårige som bruker FINN, derfor ønsker vi ikke at slike produkter annonseres hos oss.

Responstiden var utrolig rask. Det skal de ha! FINN oppfordret meg samtidig å angi de ”ulovlige” annonsene, noe som selvfølgelig er helt uaktuelt.

Det kom i og for seg ikke som noen overraskelse at jeg ble nekta, for jeg har erfaring med at sexleketøy fremdeles kan oppfattes som kontroversielt. Jeg får til eksempel ikke annonsere for Cpunktet.no på facebook, og da jeg i fjor promoterte boka mi ”Sex fra Ah til Åh …” samme sted, måtte jeg sladde bilde for å få det godkjent.

Dette er ikke selve annonsen, men viser bilde av boka mi etter at jeg sladdet det litt, og da gikk det greit! Bilde er fra Instagram-kontoen min. Du kan følge meg der.

At FINN sensurerer en uskyldig annonse, for en godsak som kun har til hensikt å gi kvinner nytelse, forundrer meg. Sexleketøy er jo bra for folk!

De skaper glede og harmoni, og gjør verden til et bedre sted å være. Produkter du kan tørke deg i rompa med derimot, som dopapir eller mensen-produkter, er helt greit. Mens leketøy for voksne, som er deilige for underlivet, kroppen og sjela, er upassende.

I dag annonserer erotiske nettbutikker på tv og radio. NRK viet nylig et helt program til ”Tissen”, hvor kanalverten i beste sendetid annonserer med at ”Line har denne uka satt onanialarmen på tre ganger om dagen”. På ”Senkveld” forteller fantastiske Line at hun ble skikkelig kåt av å onanere tre ganger om dagen, men at det holder med én. Hun viste også fram sexleketøyet sitt.

Til og med Bjørn Eidsvåg, snakket varmt om onani på familieprogrammet til Thomas og Harald, så er det ikke på tide å oppdatere reglene? Vi lever i 2017, måtte jeg minne FINN om.

– Det er ikke planlagt noen endringer vedr denne regelen pr nå, men vi noterer oss innspillet ditt. Konkurrenten din har ikke annonser, men de har kjøpt reklame plass. Det er det også mulig for deg å gjøre i dette tilfellet, fikk jeg til svar.

Så en uskyldig annonse for sexleketøy går ikke, men å kjøpe reklameplass er greit??!  Snakk om dobbeltmoral, FINN! ;D

Her er forresten produktbeskrivelsen. I tilfelle du lurer på hva jeg skreiv:

Forestill deg at du står på ski ned en rolig bakke, og plutselig kommer det et bratt uforutsett heng … Du har ikke sjans til å stoppe, og bare hyler ut av skrekkblandet fryd! Sånn funker Womanizer Pro40, og det er derfor den kommer med orgasmegaranti.

Womanizeren ser uskyldig ut, men er altså helt rå! Den får fram urkraften i kvinnen på null komma swish, så med denne godsaken under juletreet – eller som morgengave – blir det orgasmebonaza hele jula, også for far! 😉

Starter dere hyggestunden samtidig som Aksel Lund Svindal står på toppen av bakken i jula, er nok mor over målstreken før han, og jeg overdriver ikke. Les bare hva en fornøyd dame skrev til meg:

– CECILIE!!! Dette er den beste jeg har kjent! Jeg kom 5 ganger tvert! Jeg tok den opp på 4. trinn, så ned og så opp igjen! Jeg bare elsker den!

Ikke alle gaver er #likebrabrukt til jul. Kjøp heller gavepakken Womanizer Pro40 eller andre deilige sexleketøy av meg her. Du får et glidemiddel og en pen gaveeske på kjøpet.

Førpris: 1123,- NÅ: 998,-


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: