Oss som aldri har opplevd orgasme

­– Det føles ut som om jeg tissa ut hele senga på første forsøk. Jeg havnet i en verden jeg aldri har vært i før.

Ukas gladmelding er fra ”Nina” som har slitt med å få orgasme. Hun skrev til meg for et par uker siden, og jeg har fått lov til å dele korrespondansen oss i mellom.

Hei, Cecilie!

Jeg er 33 år og har aldri hatt orgasme. Jeg kan telle på to hender hvor mange (eller få) ganger jeg har tatt på meg selv, så problemet ligger vel kanskje der, for hvordan kan en mann få det til på meg, når jeg ikke kan få orgasme selv? 😉

Jeg har vært ganske nærme med noen av partnerne jeg har hatt, men toppen har jeg aldri nådd, så nå har jeg tatt et oppgjør med meg selv. Jeg skal til TOPPEN!

For å nå målet har jeg starta denne uka med å onanere to ganger om dagen, og lurer i den forbindelse på om du har noen bra tips til meg for å komme i mål? Vil Womanizer som jeg akkurat har bestilt i butikken din, hjelpe meg til det?

Med vennlig hilsen Nina, som ikke kan gå igjennom livet uten å ha fått en eneste orgasme 🙂

Hei, Nina!

Så bra at du øver deg på å få orgasme, og at du du har skjønt at dette er veien å gå for å nå toppen. Sex på egenhånd er ofte den beste nytelsen en jente kan ha, for når du ligger der helt uforstyrret er det lettere å slippe seg helt løs.

Etter hvert når du blir bedre kjent med hva kroppen din liker, bruker du de samme teknikkene når du har sex med en partner. Det er ikke så vanskelig. Det gjelder bare å komme over kneika, at det ikke er flaut å ta på seg selv mens man ligger med en annen. Det er deilig! 😉

Klitorisstimulatoren Womanizer Pro40, vil mest sannsynlig få deg i mål. Når folk spør meg hvordan den virker, pleier jeg å beskrive den på denne måten:

Forestill deg at du står på ski ned en rolig bakke, og plutselig kommer det et bratt uforutsett heng. Eller at du sitter i en heftig berg- og dalbane, og vogna brått setter utfor en voldsom nedoverbakke. Du har ikke sjans til å stoppe, og bare hyler ut av skrekkblandet fryd. Sånn funker den. Den får fram urkraften i deg på null komma swish, og det er derfor den kommer med orgasmegaranti.

Når du tar den i bruk er viktig å være litt opphisset i utgangspunktet. Tenk på noe sexy og deilig, ta en varm dusj, finn fram en erotisk novelle på nett, eller kanskje en erotisk filmsnutt for inspirasjon. Ha litt glidemiddel på klitoristuppen, eller ta bitte litt på fingeren som du smører inn tuten med. Prøv deg forsiktig fram, for den er ganske heftig. Start på lavt nivå. Hold den inntil klitoris, og ta den bort. Litt sånn av og på for å kjenne etter. Prøv den på brystvortene og.

Trenger du flere råd, vil jeg anbefale boka mi Sex fra Ah til Åh. Lykke til, og fortell meg hvordan det går. Hilsen Cecilie 🙂

Jeg skal love deg at det gikk. Les bare hva hun skrev to uker senere.

– Fyyy flate! Jeg sier bare FY FLATE!!! Dette er det mest hinsides jeg har opplevd, og jeg bare må få det ut. Etter å ha ventet litt med å hente pakken, og få tid til å legge meg ned for å prøve, er jeg nå overbevist om at dette er den mest fantastiske maskina i hele verden, for oss som aldri har opplevd orgasme.

Jeg la meg ned for første gang i dag, og starta vidunderet, og havnet i en verden jeg aldri har vært i før. Det føles ut som om jeg tissa ut hele senga på første forsøk. Det gjentok seg og jeg kom om og om igjen. På slutten kunne jeg bare ligge å se hvordan det rett og slett fosset ut! Og jeg som trodde at jeg aldri skulle få oppleve dette!

Milde måne. Nå er jeg lykkelig! Takk for at du reddet framtiden min! Denne flotte saken skal anbefales til de fleste jeg kjenner 😉

Gratulerer til Nina, som endelig nådde toppen. Har du det på samme måte, eller er det noe annet du lurer på, må du bare ta kontakt. Jeg hjelper deg gjerne!

Kjøp gavepakken Womanizer Pro40 her. Førpris: 1123,- NÅ: 998,-


Publisert

i

, ,

av

%d bloggere liker dette: