Stressa sammen med partner


– Jeg har ikke problemer med å komme selv, men jeg blir så stressa sammen med en partner.

Sex uten å få orgasme er et klassisk problem for jenter, og sånn trenger det ikke å være. Les mail-korrespondansen jeg hadde med Katarina (27).

– Hei, Cecilie! Er det mulig å hente varer hos deg, Eller må jeg bestille over nett? Jeg er litt nysgjerrig på orgasmekremen Sensuva On. Er den bra? Jeg har lest litt forskjellig om sånne orgasmekremer. At du kan få utslett av dem osv. Får man det?

– Du må bestille på nett, og leveringen er rask, så det skulle ikke være noe problem. Når det gjelder Sensuva-produktene så har jeg ikke fått noen reaksjoner på utslett eller andre dårlige tilbakemeldinger, men jeg vet at du kan få det av noen av de andre merkene. Til opplysning så får du ikke orgasme av den alene, hvis du tror det? Den er deilig, men det finnes ingen krem du kan smøre på og så sier det pang!!!

– Hahaha, ja jeg er klar over det. Jeg har ikke problemer med å komme selv, men jeg blir så stressa sammen med en partner, og da får jeg ikke orgasme. Hvis jeg blir spurt om jeg kom, så juger jeg, men jeg blir ferska hver gang fordi jeg er så dårlig til å juge. Tenkte kanskje at orgasmekrem ville være til litt hjelp.

– Akkurat. Skjønner. Kremen er deilig, og du blir kåt av den hvis du er med på leken, men du må slutte å late som om du kommer, og heller vise hvordan du virker. Nesten ingen jenter får orgasme ved vanlig penetrering. Det er en måte gutta liker å pule på, som orgasmemessig funker dårlig for oss jenter selv om det er deilig. Dette er noe ”alle” veit, men det er vanskelig å endre vaner som du vet.

– Ja det er sååå sant! Takk for hjelpa. Du var kul å snakke med!

– Bare hyggelig! En enkel løsning på problemet ditt er at du kjøper deg en søt vibrator, som du kan bruke på klitoris, mens du ligger med en partner. Ingen blir sure for det, og hvis de gjør det, så er det ingen grunn til å ligge med dem, haha!

PS!
Har du et problem, eller er det bare noe du lurer på, er det bare å ta kontakt. Jeg hjelper deg gjerne 🙂 Du kan også kjøpe boka mi Sex fra Ah til Åh … Den gir svar på det meste og kommer med kule orgasmeoppskrifter 😉


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: