Massasje som forspill

Massasje er alltid digg, men hvor ofte gjør du det med kjæresten din?

Alle liker vel å få , men å gi en deilig massasje sitter ofte litt lenger inne. Du skal ikke gi for å få. God sørvis til kjæresten er en vinn-vinn situasjon for begge, og dette har jeg snakket med KK.no om. Saken i sin helhet kan du lese her:

Cecilie Kjensli er sexinspirator og innehaver av Cpunktet.no, og forfatter av boken «Sex fra Ah til Åh…». Hun forklarer at massasje har en veldig god innvirkning på sexlivet.

Men ikke forvent at det skal bli heftig sex etter en runde hvor man har blitt så avslappa at man nesten sovner. Tenk heller litt langsiktig, sier hun til KK.no.

Lysten forsterkes

Vær snille og gode mot hverandre og gjør deilige ting som ikke nødvendigvis fører til sex hver gang, råder Kjensli. Slik blir dere mer glad i hverandre og lysten forsterkes.

– Det betyr ikke at man ikke kan ha sex etter massasjen, for det kan man så klart. Men da bør man kanskje heller tenke i de baner at den som masserer også gir en intimmassasje i samme slengen, sånn at den som mottar velbehaget også får en «happy ending» på slutten, sier hun og understreker at begge trenger jo ikke å få orgasme hver gang.

I et slikt tilfelle kan det bare være den ene som fikk massasjen. Neste gang er det din tur, ikke sant? Kjensli forklarer at massasje kan være en god ting for kvinner som sliter med lyst;

– Men under forutsetningen om at den er til for velbehag og avspenning, og at det ikke ende i sex. Forventingen om at det skal bli sex etterpå kan ta bort noe av gleden og gi enda mindre lyst, så derfor er det mye lurere å gjøre det motsatte.

Vær god mot kroppen til den andre, forklarer hun, og stryk innom intime områder. Merker du at lysten våkner avslutter du massasjen.

– Ønskes det at du fortsetter, så kan du selvfølgelig det. Eller du kan holde kjæresten litt på gress.

Prøv «Om-ing»

Du har kanskje kjent på følelsen av å ty til pliktsex i perioder du ikke har hatt så mye lyst? I slike tilfeller mener Kjensli at massasje kan være en god måte å holde intimiteten i live på. Hun råder dere til å prøve OM-ing, orgasmisk meditasjon.

– Det høres kanskje litt rart ut, men her er det ikke orgasmen som er målet – heller nytelsen.

– Dere utfører intimteknikker på hverandre, med innsmurte fingre i olje. Det er snakk om meditasjon og nytelse uten forventningspress.

Hun understreker at det ofte er forventningspresset som ødelegger for særlig kvinnens nytelse, noe som igjen går ut over lysten.

Sexolog Siv Gamnes sier også at forventningspress kan gå utover sexlivet. Hun synes ikke det er lurt å ha sex når du egentlig ikke vil, selv om det er for å være god mot partneren din.

– Forsøk å finne andre løsninger. Spør dere selv hva sex er for dere – slik kan dere kanskje finne nye måter å gjøre dere begge tilfredsstilt. Kanskje dere kan være seksuelle på andre måter enn samleie?


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: