Dypere orgasmer med Stronic G

Få dypere, sterkere og våtere orgasmer med Fun Factory Stronic G. Den finner nemlig g-punktet ditt lett som bare det.

Hvis du er en av de som elsker opplevelsen av en saftig g-punktsorgasme, eller jakter på en, vil du garantert få mye glede av denne pulsatoren. Det spesielle med Stronic G fra Fun Factory er at den gir deg følelsen av å bli penetrert på ordentlig, samtidig som den med sine herlige støt og pulseringer, finner g-punktet uten at du trenger å stresse noe mere med det.

Se videoen over for å se hvor treffsikker pulsatoren Stronic G er!

G-punktsbonanza
Fun Factory Stronic G vibrerer ikke som en vibrator, men sender slagkraftige bølger gjennom selve staven, og hermer altså pikkens’ penetrerende inn- og utbevegelser. Den er akkurat passe stor, har en deilig passform som er designet for å finne g-punktet, og så er den omtrent lydløs.

Den er lett og styre, så vil du at Stronic G skal jobbe fort og rytmisk, eller sakte som en latino lover, er det helt opp til deg selv. Med denne i hånden er det du som er sjefen, og du får det selvfølgelig akkurat som du vil.

Oppskrift på g-punktsorgasme
G-punktet er som du kanskje vet et område som svulmer opp inne vagina når du er opphissa. Det henger i ”taket av tunellen” når du ligger på rygg, og er altså ikke et punkt i seg selv. Det er derfor det kan være vanskelig å finne, rett og slett fordi det ikke finnes som et punkt.

Trikset for å oppnå g-punktsorgasme med Stronic G er ganske enkelt, hvis du går fram på denne måten. Du må selvfølgelig eksperimentere med andre varianter, men dette kommer til å funke som ei kule:

  • Varm opp ved å massere klitoris med fingrene, eller kjenn den deilige dunkingen fra tuppen av Stronic G, mot klitoris. Kjenn på de gode følelsene, og varier mellom å stimulere fast eller veldig løst. Klitoris er supersensitiv og vil respondere ulikt på ulik stimulanse.
  • Når du er skikkelig kåt og klar, setter du Stronic G mot åpningen, og lar den nærmest dunke seg innover på egenhånd. Husk glidemiddel!
  • Når den er halvveis inne, drar du den litt tilbake til du kjenner motstand – det avrundede hodet på tuppen skal peke oppover. Stronic G er nå i riktig posisjon, og det er bare å gratulere! Du har nå fått kontakt med g-punktet.
  • Knip rytmisk med underlivet. Knip og slipp om hverandre, også med rumpeballene. Press Stronic G oppover mot magen/klitoristuppen utvendig. Bruk gjerne fingrene i tillegg på klitoris, og har du en partner får du han eller henne til å slikke deg.
  • Når orgasmen nærmer seg kan du skru opp hastigheten for en eksplosiv utladning, eller så reduserer du trykket og pulseringen, sånn at du kan holde på den dype orgasmefølelsen lenger. Skulle du mot all formodning føle deg overstimulert, tar du en pust i bakken, og begynner fra start.

Veien til g-punktsorgasmen innebærer altså god oppvarming, med fokus på reisen og ikke selve målet. Du skal nyte – ikke yte ;)

Kjøp eller les mer om Fun Factory Stronic G lilla her. Jeg har den i to farger. Fun Factory Stronic G i rosa, er også veldig fresh.


cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top