Slikker deg til topps!

Deilige Volta fra Fun Factory er en sofistikert klitorisvibrator, som mer enn gjerne slikker deg til orgasme.

Det spesielle med denne digge vibratoren, er at den har to myke og lange tungespisser, som aldri går lei. Da jeg viste den til en herlig jentegjeng på et utdrikningslag her forleden, holdt de bare på å dø. «Er det mulig!» ropte bruden. «Denne bare mååå jeg ha», ropte forloveren. Se videoen under, så forstår du hvorfor.

Ved første øyekast er det lett å tro at Volta er stiv og ubehagelig å bruke, men det er den altså ikke. Vibratoren er laget av myk silikon, og stimulerer derfor klitoris og kroppens andre erogene soner, mykt og sakte, eller intenst for dypere orgasmer. Du bestemmer selv hvordan du vil ha det. Dagsformen varierer, og man vil jo ikke alltid ha det samme.

Teksten fortsetter under bilde.

Volta er oppkalt etter den italienske vitenskapsmannen Alessandro Volta, som på slutten av 1700-tallet oppfant det elektriske batteriet. Han var god til å eksperimentere, og en liten fun fact er at han faktisk brukte tunga for å kjenne den elektriske spenningen, fordi den var mer fintfølende enn noe annet eksisterende apparat på den tiden.

Ingen ting er så deilig som å bli slikket til orgasme. De fleste jenter elsker denne formen for stimuli, fordi det er så godt, og fordi det får oss helt til topps. Menn får nesten alltid orgasme når de har sex. Det er det ingen selvfølge at kvinner får, men det er det lett å gjøre noe med. Med en god vibrator, som denne fine her fra kvalitetsprodusenten Fun Factory, vil du alene, eller i sammen med en partner, få mange deilige opplevelser.

Teksten fortsetter under videoen.

Det er mange måter du kan bruke dette leketøyet på. Prøv deg fram. Lek og eksperimenter. Her får du noen ideer:

  • Hold Volta i hånden selv, og la den stimulere klitoris mens dere ligger i sammen, eller la partneren få kjenne den på til eksempel brystvortene, penisskaftet, eller skrukken bak pungen.
  • La Volta tappe med ”flat tunge” oppå klitoris, eller la tungespissene stimulere klitoris i mellom seg.
  • La den gli opp- og nedover de ytre kjønnsleppene, og beveg den dypere ned mellom de indre kjønnsleppene, når du kjenner at du er klar for det.
  • La Volta gli flatt eller sidelengs over hele vulva.
  • Klem den mot klitoris, samtidig som du pirrer vaginaåpningen, og lar den dykke litt inn for å kjenne etter på de gode følelsene de lange og myke tungespissene gir.
  • Varier mellom lett og bestemt trykk, for å øke variasjonen enda mer
  • Motoren er oppladbar, kraftig og går aldri lei. Den durer deilig, og er veldig lett å kontrollere
  • Husk glidemiddel for å gjøre opplevelsen enda glattere og bedre

Fun Factory’s fargerike og muntre produkter uttrykker kjærlighet til livet. Produktene de lager er for kvinner og menn, og par som elsker kropp og lidenskap. Gang på gang beviser de at deres produkter er med på å bryte ned barrierene med sin tiltalende estetikk og design. Hvor kult er ikke det?

Les mer om, eller kjøp Volta Fra Fun Factory her. Kjøper du den nå, får du et GRATIS oppbevaringsetui til 139,- med på kjøpet 🙂


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: