DIY (do it yourself) i senga

tilfreds-dame

Lysten til å onanere er naturlig og medfødt, og det er ikke bare fint – det er deilig.

Onani er grunnlaget for at du skal kunne ha et godt sexliv sammen med en annen. Akkurat som et barn må lære å krabbe før det kan gå, må man kjenne kroppen sin for å kunne nyte sex og få orgasmer. Hvis du ikke vet hva du liker, kan det bli vrient å få et tilfredsstillende sexliv med noen andre.

Alle gjør det
I hvert fall nesten alle. I følge en gammel vits er det slik at 98 prosent av befolkningen onanerer, mens to prosent lyver. Det er liten tvil om at de fleste av oss gjør det. Tallene spriker ut i fra hvem du spør, men vi vet at menn onanerer oftere enn kvinner, og at man onanerer ulikt i ulike livsfaser. Men det er noen som mener at onani ikke er “ordentlig” sex. Er det fordi det handler om ren nytelse og ikke om forplantning? Hvor mange har egentlig sex bare for forplantningens skyld? Ikke mange.

Onani handler om ren nytelse, og for mange damer er faktisk onani den beste sexen de kan ha. Og bare så det er sagt; Du er verken mislykka eller har et mangelfullt sexliv selv om du onanerer. Du gjør det fordi det er deilig!

Se eller kjøp vibratoren, som ble «best i test» på KK.no her.

Internasjonal onanimåned
Visste du forresten at mai er den internasjonale onanimåneden? Det høres kanskje litt sprøtt ut, men det er ikke det. Hør lydklippet under, fra da jeg var innom NRK P13, og snakket om denne deilige egenpleien.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: