Terningkast sex!


– Det er ingen ting negativt å si. Den gjør jobben! mente KK.no, og ga orgasmemaskinen Swan Wand terningkast: 6

Det er ikke bare jeg som er glad i Swan Wand, og det er gøy. Jeg legger nemlig mye av sjela mi i den lille erotiske nettbutikken min Cpunktet.no, og da er det godt å få tilbakemeldinger på at sexleketøyene jeg anbefaler faktisk er veldig veldig bra. KK.no elsket den også i sin siste vibrator-test, hvor Swan Wand ble toppscorer, og ble tildelt terningkast: 6!

Krefter som en superhelt
Det som er det spesielle med denne «magic wand»-modellen, eller bare «wand» som den og kalles, er at den opprinnelig ble konstruert for kroppsmassasje. Den har krefter lik en superhelt, og gir derfor fantastiske orgasmer. Vibrasjonene er dype og rungende, og forplanter seg over hele vulva, og gir deg de deiligste orgasme raskt, og det er lett å komme igjen og igjen.

Perfekt for en kjappis
Ha alltid en vibrator lett tilgjengelig i senga. De er perfekte for en kjappis, eller hvis du blir litt utålmodig og ikke helt kommer over orgasmekneika.

Om du har sex på egenhånd, eller sammen med en partner, funker apparatet like godt. Bare klem det mot klitoris selv når dere holder på. Sitter du oppå kan jeg garantere at det gir rideturen en ny dimensjon. Du kan og bare legge deg oppå den, det mens typen eller dama, tar deg bakfra. Vibratoren har mange muligheter så det er bare å improvisere.

Les mer om, eller kjøp Swan Wand på Cpunktet.no.

Kjøreregler
Hvis du er en av de som sliter litt med å få orgasme, vil Swan Wand helt klart være den beste medhjelperen du kan ha. Føl deg litt fram til å begynne med. Ikke sett den rett på klitoris såfremt du ikke er tilhenger av sjokkartede opplevelser.

Ha gjerne dyna, en finger eller ett håndkle imellom, i alle fall til å begynne med. Masser magen, venusberget og innsiden av lårene. Beveg den opp mot klitoris og prøv deg frem mens du kjenner på den deilige følelsen.

Gjør knipeøvelser med rumpeballene samtidig som du masserer og hviler litt med jevne mellomrom. Setter du apparatet rett på uten å variere trykket, vil det mest sannsynligvis gå for deg før du vet ordet av det.

Les mer om, eller kjøp Swan Wand på Cpunktet.no.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top